A 100 legjobb nő a tévéből: Willa Holland

The CW Network's New York 2015 Upfront Presentation GettyImageRank2 Presenting People VERTICAL Looking At Camera Waist Up SMILING USA New York City One Person Television Show PORTRAIT Arts Culture and Entertainment Attending Willa Holland The CW 2015 TV N
NEW YORK, NY - MAY 14: Actress Willa Holland attends The CW Network's New York 2015 Upfront Presentation at The London Hotel on May 14, 2015 in New York City. Monica Schipper/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A zöld íjász-ban kiderült, hogy Willa Hollandnak jól áll a szuperhőskosztüm is, de már korábban, A narancsvidék-ben és a Gossip Girl-ben is szerettük. Bár egyetlen filmjében sem láthattuk, mégis Steven Spielbergnek köszönhetjük, hogy egyáltalán ismerjük, láthatjuk a képernyőn – reméljük, még sokáig.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez a 67. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Willa Holland,

akit jelenleg A zöld íjász-ban láthatunk, ő játssza a címszereplő húgát, a Speedynek – a magyar fordításban Spurinak – becézett Theát. Annyi biztos, hogy igen jól mutat szuperhősként is:

Forrás: CW

A színésznő a szerepet a Flash-ben is megismételte két epizódban, de már korábban is láthattuk a Gossip Girl – A pletykafészek-ben, ott ő alakította az Agnes Andrews nevű visszatérő szereplőt.

Első szerepét 2001-ben, tízévesen kapta az Ordinary Madness című filmben, de utána jött egy négy-öt éves szünet, a szakma inkább csak A narancsvidék-kel ismerte meg a nevét, ott 22 epizódban játszotta Kaitlin Coopert.

A narancsvidékben Forrás: Fox

A Gossip Girl-be 2008-ban került be, utána olyan filmekben tűnt fel, mint a Légió, a Szalmakutyák, a Tigrisszemek. Tavaly benne volt a Pacific Standard Time-ban is, de jelenleg A zöld íjász-on kívül nincs más projektje, csupán egy videojátékhoz kölcsönzi még a hangját a közeljövőben.

Már hétéves korában modellkedett, színészkedett, amihez Steven Spielbergnek is volt némi köze, ő bátorította Holland nevelőapját, a szintén rendező Brian De Palmát, hogy a lánynak ki kéne próbálnia magát kamera előtt.

A tavalyi San Diego Comic Conon Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Az édesapja egyébként Keith Holland operatőr, egy nővére és egy húga van, utóbbi a féltestvére. Pasijáról nem tudunk, a hollywoodi sztárok kavarásait számon tartó Who's Dated Who szerint jelenleg szingli, egyetlen megerősített kapcsolata Toby Hemingway-jel volt. Szóval lehet próbálkozni, mutatunk még pár képet, hogy meghozzuk a kedvét!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Monica Schipper
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2013 Getty Images/Gabriel Olsen