Badár Sándor halálközeli élményéről vallott

2017.01.16. 12:40

Badár Sándor a ma esti Lakástalkshow-ban többek közt arról is mesél, hogy pár évvel ezelőtt rátámadt egy férfi baltával, amit egy 9 és fél órás műtét, egy hosszas felépülési szakasz, majd a teljes újrakezdés követett.

"Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt. Én ott effektíve maghaltam, volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból. Aki ilyet nem élt át, az nem is tudja, miről beszélek, és nem is fogja megérteni soha. Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el" - mondta Badár Sándor a műsorban.

Badár Sándor halálközeli élményéről mesélForrás: Viasat3

Badár Sándor azt is elárulta, hogy attól függetlenül, hogy sokáig tudattalan állapotban létezett, érezte a lelki támogatást, anyagilag pedig hárman is segítették.

"Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jó barátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok – tette hozzá a humorista.

Mindig baráti volt a kapcsolat

A Viasat3 műsorában Badár Sándor mellett fia, Badár Tamás is feltűnik majd, aki édesapjával való kapcsolatáról vall őszintén.

"Nyilván nincs olyan szülő-gyerek kapcsolat szerintem, ami mindig sima. Aki azt mondja, hogy soha nem vitázott az apjával, annak vagy nincs vele kapcsolata, vagy pedig hazudik. Ettől függetlenül mindig baráti volt a kapcsolatunk, mindig őszinte alapokon nyugodott, és nem volt olyan konfliktus, amin ne tudtunk volna túllépni. Eleve az, hogy a színpadot választottam, abba benne lehetett az, hogy láttam, hogy az édesapám ki tud teljesedni ott, és jól érzi magát abban, amit csinál" – mesélte a bűvész.

Badár Sándor és fiaForrás: Viasat3

"Az őszinteség az nem csak azon múlik, hogy én elvárom tőle, hogy ő őszinte legyen velem. Viszont is meg kell adni a gyereknek az őszinteséget. Például nem kamuztunk előtte, ha volt valami feszültség bennünk, hogyha anyagi-lelki problémáink voltak. Nem kell kamuzni, tudja meg ő is, miből van az élet" – tette hozzá az apja.

A Lakástalkshow – Évadzáró adás ma este lesz 23.30-kor a Viasat3-on.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK