64 évesen lesz apa Jeff Goldblum

Jeff Goldblum
Vágólapra másolva!
Második közös gyermeküket várja a Jurassic Park sztárjának 33 éves felesége, Emilie Livingston. A csöppség április elején érkezik.
Vágólapra másolva!

Az örömhírt Livingston jelentette be a hétvégén Instagram-oldalán egy olyan fotó képaláírásában, amelyen egy hordó tetején állva egy igen nehéznek tűnő balettmozdulatot produkál, így kijelenthető, hogy a terhesség még nem látszik rajta.

„Így leszünk egyre kerekebbek. Ezen a képen 15 hetes terhes vagyok, és nagyon izgatott a Goldblum család legújabb, április elején érkező tagja miatt" – olvasható a fénykép mellett, aminél a „nő a család" és a „szeretet" hashtagek is szerepelnek.

Charlie and I watching #NeilDeGrasseTyson on #cosmos.

Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) által közzétett fénykép,

A színész számára egyébként nem lesz újdonság a késői apaság, hiszen az első közös gyermek, a kis Charlie Ocean megszületésekor is 62 éves volt már.

#rubadubdub #youmakebathtimelotsoffun

Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) által közzétett fénykép,

A fiúcska 2015-ben éppen július 4-én, azaz az amerikai függetlenség napján született (ami azért vicces, mert Goldblum egyik híres szerepét A függetlenség napja című filmben alakította), és több cuki fotót is láthatunk róla édesapja Instagram-oldalán.