Az öngyilkosságtól mentette meg rajongóját az X-Faktor énekesnője

Batánovics Lili
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor-ban ismertté vált Batánovics Lili közösségi oldalán számolt be arról, hogy mennyit segítettek dalai egy rajongóján.
Vágólapra másolva!

"Nagyon tetszenek a dalaid. Én egy kövér lány vagyok, sokan csúfolnak, cikiznek ezért. Volt egy olyan időszak, amikor teljesen magam alatt voltam, már az is megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek. De a dalaidból erőt nyertem, és felálltam. Most már nem szégyellem magam azért, amilyen vagyok, mert a te dalaidból az erő eljut az emberekhez, ahogy hozzám is eljutott" - írta egy rajongója Batánovics Lilinek, az énekesnő pedig közzé is tette a sorokat a követőknek.

Batánovics Lili az X-Faktorban tűnt fel Forrás: RTL Klub

Az énekesnő annyit fűzött a levélhez, hogy az üzenet küldője boldoggá tette a napját, és nagyon jó visszacsatolást jelent számára. "Erőt ad, hogy menjünk tovább! Egyelőre még nehezen fogadnak el a különböző médiákban, de szererencsénkre akadnak olyan felületek, ahol hallhatóak a dalaim, és láthatóak a klipjeim, még ha egyelőre ritkábban is. Remélem, idővel látják a zenei szerkesztők is, hogy a mondanivalók, amit közvetíteni szeretnék a dalaimmal, igenis szívből jönnek és sokakat érintenek" - írta.