Kiakadt a komika a Kardashian család miatt

Chelsea Handler
Chelsea Handler
Vágólapra másolva!
Chelsea Handler a Kardashian családot hibáztatja azért, hogy Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke, amely helyzettel a színésznő finoman fogalmazva nincs kibékülve.
Vágólapra másolva!

A saját talk show-val is rendelkező színésznő egy nappal a választások után még annyira ki volt akadva, hogy el akart költözni Spanyolországba, miután végigsírta az éjszakát. Ezt követően élő adásban is könnyekben tört ki, amit azóta nagyon szakmaiatlannak tart.

Chelsea Handler Forrás: Joe Scarnici / Getty Images North America / AFP

A Varietynek adott interjúban Handler legszögezte, hogy vicceivel és műsoraival továbbra is folytatja a hadjáratot Trump ellen, hiszen véleménye szerint „attól, hogy ez az ember lett az elnökünk, még nem feltétlenül képvisel mindenkit az országban, mindössze kevesebb, mint az emberek felét".

A komika ugyanakkor elmondta: sosem készítene interjút a politikussal, sőt még csak kapcsolatba kerülni vagy találkozni sem akar vele. A legmeredekebb állítása azonban Handlernek az, hogy

a Kardashian család a felelős Trump megválasztásáért.

„Az emberek elsősorban a szórakoztatóipar résztvevőjeként tekintettek rá.

Ezért pedig én, személy szerint a Kardashianeket hibáztatom. Velük jött el a vég kezdete. Egyszerűen szürreális, ahogy ezek az emberek berobbantak, és azóta sem tűnnek el. Mindenki eladó. Könyörgöm, egy olyan emberről van szó, aki kiakadt a Vanity Fairre, mert lehúzták az éttermét" – mondta Handler.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Hubert Boesl / DPA

A színésznő ezután még Kim Kardashian férjének, a rapper Kanye Westnek is odaszúrt egyet (amikor az újságíró megkérdezte, mit szól hozzá, hogy a zenész találkozott Trumppal, mindössze annyit mondott, hogy Kanye-nek be kéne vennie a gyógyszereit), de az interjú nagy részében továbbra is a politikust ekézte. Csecsemőnek nevezte az elnököt, majd arra a következtetésre jutott, hogy szociopata. A teljes interjút itt olvashatjuk el.