Megszülte első gyermekét A Grace klinika sztárja

2017.01.17. 12:41

Habár Katherine Heigl és férje, Josh Kelley countryénekes januárra várták a kis jövevényt, már december 20-án megérkezett, csak egész eddig titkolták.

A kisfiú a Joshua Bishop Kelley Jr. nevet kapta, és habár ő a sztárpár első közös gyermeke, van már két nővére, akiket a 38 éves színésznő és a 36 éves zenész korábban fogadtak örökbe.

Happy New Years Eve from the Kelley girls! Here's to a spectacular, joyful abundant 2017 for all!

Katherine Heigl (@katherineheigl) által közzétett fénykép,

A koreai Naleigh nyolc-, az afroamerikai Adalaide négy és fél éves, és híres édesanyjuk gyakran oszt meg róluk bájosabbnál bájosabb fotókat az Instagram-oldalán.

@joshbkelley and I have some news...go to thoseheavenlydays.com and I'll tell you alllllll about it!

Katherine Heigl (@katherineheigl) által közzétett fénykép,

A sztár a terhesség hírét szintén a képmegosztó oldalon jelentette be, ahol rajongói fokról fokra követhették várandóssága alakulását, így remélhetőleg hamarosan láthatunk fotót a lassan egy hónapos csecsemőről is.

„Gondolkoztunk egy újabb örökbefogadáson, esetleg a terhességen is, amennyiben lehetséges. Még sosem voltam állapotos, és mivel a nőgyógyászom tavaly figyelmeztetett, hogy lassan kifutok az időből, nem voltam benne biztos, hogy a terhesség még benne lehet a pakliban. De kiderült, hogy nagyon is benne volt!" – mesélte első terhességéről Heigl.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK