Vadul smárol a sztárpár a képernyőn is

2017.01.18. 20:45

Chris Pratt és Anna Faris 2009 óta házasok, és többször dolgoztak már együtt filmekben. Most először szerepelnek azonban közös tévésorozatban, amelyben ráadásul a való élet után a képernyőn is összejönnek. Mutatjuk a képeket!

A szóban forgó széria Faris Mom című sitcomja, amiben 2013 óta formálja meg a főhőst, egy Christy nevű egyedülálló anyát.

Forrás: CBS

Pratt az ezen a héten adásba kerülő epizódban lesz vendégszereplő: a Marjorie nevű karakter elragadó unokaöccsét játssza, akibe Christy azonnal belezúg.

Forrás: CBS

A sorozatot adó csatorna által nyilvánosságra hozott fotók alapján a két érintett egy közös lovaglás után esik egymásnak.

Forrás: CBS
Forrás: CBS

Újabb együttműködéséről egyébként a házaspár mindkét tagja lelkendezve számolt be a Twitterén. Nagyon élveztem, hogy minden nap az én csodálatos férjemmel utazhattam a munkába. Kérlek, ne hányjatok, szeretlek titeket, srácok" – írta a színésznő, míg A galaxis őrzői sztárja a következőképpen nyilatkozott. „Azzal, hogy ismét együtt játszhattam Annával (ezúttal színpadon, élő közönség előtt), egy álmom vált valóra. Mindenképpen csekkoljátok csütörtök éjjel!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK