Tóth Vera élvezi, hogy megnézik a férfiak

2017.01.18. 12:45

Az elmúlt időszak a teljes megújulást jelentette Tóth Vera számára, elmondása szerint a páncéljától szabadult meg a 35 kiló leadásával.

Az énekesnő eddig 35 kilót adott le, még 15-öt szeretne, de már így is sok dicséretet kap a rajongóktól és a férfiaktól. "Nekem, a saját lelkemnek még kéne ennyi, de majd sporttal és diétával elérem. Szó szerint könnyebb lett az életem. Mikor nekiálltam ennek az egész folyamatnak, az egészségem volt a fontos, nem akartam, hogy negyven évesen már cukor-, és szívbeteg legyek, ezért döntöttem a gyomor-bypass műtét mellett. A műtét erősíti a célt, de nem maga a cél, az csak ad egy kezdő löketet a hormonális betegségekkel szenvedő embereknek, akik képtelenek máshogy lefogyni" - mesélte a Mokkában.

Tóth Vera a Mokkában meséltForrás: TV2 /Mokka

Régi ruháit elajándékozta, de egyet később vissza fog kérni, hogy csinálhasson egy fotót az összehasonlítás kedvéért. Sokkal jobban érzi magát a bőrében, azt mondja, összehasonlíthatatlan a két állapot, a dupla koncertjét is jól bírta karácsonykor, ez korábban nem ment volna ilyen könnyen. A bőrével sokat foglalkozik, sportol, keni magát, de valószínűleg műtétre is sor kerül majd.

Mikor a pasikról kérdezték, annyit mondott, hogy ez a témakör most nem foglalkoztatja. Fogadom a bókokat és minden kedvességet, amit a pasik felém árasztanak, de annyira munkamániában vagyok most, hogy örülök, hogy élek. Másképp állnak most hozzám a pasik, de örök kérdés egy ismert embernél, hogy valóban őt szeretik-e. Szép voltam, helyes pofikám volt kikerekedve is, gusztusos csaj voltam, de a pasik nem merik felvállalni, ha egy bizonyos kilón fölül vagy" - mondta.

Két éven belül ki akarja adni második könyvét, egyelőre tapasztalatot gyűjt, a kötetben egy pszichológus segít neki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK