Közös műsort kap a TV2-es Várkonyi Andrea és az RTL-es Fördős Zé

2016. 10. 20. Apats Gábor Interjú Műsorvezető Várkonyi Andrea riporter
Várkonyi Andrea műsorvezető, riporter. 2016.10.20.
Vágólapra másolva!
Február 11-én immár 18. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj-átadó gálát. Várkonyi Andrea és Fördős Zé házigazdaként vesznek részt a rendezvényen.
Vágólapra másolva!

A Story magazin olvasói öt kategóriában választották meg a tavalyi év legjobbjait, a szakmai kuratórium – amelynek tagjai Kovács Ági, Miklósa Erika, Pataki Ági, Cserhalmi György és Rózsa György – pedig az Érték-díjakról döntött. A hagyományoknak megfelelően az elismeréseket kapó közéleti és médiaszemélyiségek, művészek, valamint sportolók névsora azonban csak az estéllyel egybekötött díjátadón derül ki.

Várkonyi Andrea és Fördős Zé vezeti a gálát

Várkonyi Andrea 2012-ben a legjobb női műsorvezetőnek járó kitüntetést kapta. "A stylistcsapatom már elkezdte kigondolni, hogy milyen ruha lenne számomra a legmegfelelőbb. Lassan 15 éve dolgozunk együtt a műsoraimban is, így abszolút megbízom az ízlésükben. Az az emlékezetes rózsaszín estélyi – amely öt éve olyan nagy sikert aratott – is nekik volt köszönhető" – mondta.

"Nagy örömmel fogadtam el ezt a kitüntető feladatot, és örülök, hogy Fördős Zé lesz a partnerem. Személyesen még sosem találkoztunk, de a párom, Gábor rádióműsorában volt már vendég, és a munkásságát is jól ismerem. Nagyon szimpatikus. Egy jó műsorvezető a megfelelő humor mellett kellő eleganciával is rendelkezik, és Zében szerintem mind megvannak ezek a remek tulajdonságok."

Credit: smagpictures.com Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba

Fördős Zé a tavalyi gála előtt szívesebben töltötte idejét a konyhában, mint a készülődéssel, ezúttal más lesz a helyzet. "Nem kizárt, hogy az idei gálaest előtt is a főzős videóim felvételén fogok dolgozni, főleg most, hogy az online magazinom létrejöttén is munkálkodunk. Nem vagyok az a típus, aki lejárja a lábát a megfelelő ruháért, de mivel ez egy komoly esemény, amelyen ezúttal műsorvezető is leszek, biztos, hogy kérem majd egy stylist segítségét. Ettől függetlenül abban bízom, hogy ez egy gyors és fájdalommentes ügy lesz" – mondta.

Fördős Zé Forrás: smagpictures.com/

Nem tagadja, hogy leginkább főzős műsorokban érzi otthon magát, de ettől függetlenül imádja az új kihívásokat is. "Számomra ez egy óriási megtiszteltetés; jólesik, hogy gondoltak rám. A gasztroműsoraim már rutinfeladatnak számítanak, a Story-gála egy egészen más műfaj. Van bennem némi izgatottság, de kifejezetten pozitív értelemben. Minden hasonló kihívást szeretek, és most is megpróbálom majd kihozni a legjobbat magamból. Tavaly nagyon jól éreztem magamat, remélem, idén sem lesz másként."