Ezek a sztárok házasodhatnak idén

Liam Hemsworth, Miley Cyrus, Vanity Fair Oscar Party 2012
Vágólapra másolva!
Még nincs vége a januárnak, de máris számos hírességnek kérték meg a kezét (vagy kérte meg ő a kedveséét), és tavalyról is maradt még néhány eddig beteljesületlen eljegyzés. Így minden bizonnyal több nagyszabású esküvőre is számíthatunk az idén – mutatjuk a párokat! 
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

A gyakran botrányhősként tevékenykedő színész-énekesnő és Az éhezők viadala-filmek ausztrál sztárja még a 2010-es Az utolsó dal című romantikus dráma forgatásán szeretett egymásba – olyannyira, hogy 2012-ben el is jegyezték egymást. 2013 szeptemberében azonban sajnos felbontották a köteléket.

Tavaly januárban azonban bombaként robbant a hír, hogy a párocska tagjai ismét összejöttek, sőt Cyrus újra hordja az annak idején Hemsworthtől kapott eljegyzési gyűrűt is. A színész ugyan egy alkalommal cáfolta, hogy házasságra készülnének, de a bulvársajtó egy jó ideje már tényként kezeli, hogy

a két sztár javában tervezgeti az esküvőt.

Az biztos, hogy Instagram-megosztásaik alapján azóta, hogy újra összejöttek, szinte elválaszthatatlanok, így valószínűleg nem kell már sokat várnunk a lagzira.

Kate Mara és Jamie Bell

Rooney Mara nővére és az angol színész kapcsolata is munkahelyi szerelem, hiszen együtt forgatták a Fantasztikus Négyes című filmet – 2015 tavaszán a közös munka során jöttek össze. Ebben a hónapban pedig a felek eljegyzéssel pecsételték meg a viszonyt. De az esküvőre majd csak akkor kerülhet sor, ha Bell végleg elválik a Westworld sztárjától, Evan Rachel Woodtól, mert az IMDb szerint egyelőre csak külön élnek (van egyébként egy hároméves kisfiuk is, de már 2014-ben szakítottak). Marának ez lesz az első házassága.

Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Ashley Greene és Paul Khoury

Az Alkonyat-filmek sztárjának a kezét december 19-én kérte meg a barátja. A lánykérésre hihetetlenül romantikus körülmények között került sor: egy új-zélandi vízesés tövében, a szerelmesek ugyanis épp az országban vakációztak. A csodálatos pillanatról ráadásul egy kisfilm is készült, amit Greene felrakott az Instagramjára, így mi is a részesei lehetünk egy kicsit a boldogságuknak.

„Ez a legszebb pillanat, amiben valaha is reménykedhettem.

Alig várom, hogy bebizonyíthassam sziklaszilárd és mérhetetlen szerelmemet életünk hátralévő napjaiban” – írta a sztár a videó mellé.

Danny Strong és Caitlin Mehner

Nem kevésbé romantikus a Szívek szállodája sztárjának története sem. Strong december végén egy hawaii kiruccanáson kérte meg a barátnője kezét. Az eseményről a következőképpen számolt be az Instagram-oldalán.

és összeszedtem a bátorságom, hogy megszólítsam. Megadta a telefonszámát, de hiányzott belőle egy számjegy. Meg voltam győződve róla, hogy csak elrontotta (vagy mégsem?), szóval kinyomoztam a számot, és megkérdeztem tőle. Aztán a múlt éjjel összeszedtem minden bátorságom, feleségül kértem, és ő igent mondott! A történet tanulsága: soha ne hagyjátok, hogy egy hiányzó számjegy elijesszen! Szeretlek, @mehns”

Ilyen csodás szavak és szép sztori után biztosak vagyunk abban, hogy gyönyörű közös élet vár erre a bájos párra.

A folytatásért lapozzon!