Újabb népszerű sorozatot támasztanak fel

2017.01.24. 11:17

A Szívek szállodája, illetve a közelgő Will és Grace, Magnum és Bűbájos boszorkák után még egy régi kedvencet vesznek elő és porolnak le: Veronica Mars hat vadonatúj epizódon át nyomozhat tovább.

A gimis nyomozólány eredetileg 2004 és 2007 között futott kalandjaihoz 2014-ben már készült folytatás, egy nagyjátékfilm formájában, de azóta is szó van róla, hogy még egyszer összeállnak az alkotók és a szereplők – vagy egy újabb mozifilm, vagy egy limitált epizódokból álló sorozat keretében.

Rob Thomas, a széria ötletgazdája jelenleg új sorozata, az iZombie harmadik évadának promóciójával van elfoglalva, de a sajtókörúton szerencsére válaszolt a Veronica Mars esetleges folytatásáról szóló kérdésekre is.

Forrás: Warner Bros.

Ennek alapján úgy tűnik, hogy a Kristen Bell alakította kedvenc nyomozócsajunk hat egyórás epizóddal térhet vissza. „Kristen és én megpróbáljuk kitalálni valahogy, hogy tudnánk leforgatni egy hatrészes kalandot. Ha szerencsejátékos lennék, arra fogadnék, menni fog, de azt még nem tudom megmondani, mikor"nyilatkozta az alkotó.

Némi nehézséget okoz, hogy Thomas épp Az elveszet fiúk című vámpírfilm antológiasorozattá alakításával van elfoglalva, Bell pedig a The Good Place című sitcomban szerepel. „Meg kell találnunk a közös nevezetőt, hogy mikor érünk rá mindketten. De ő is és én is nagyon meg akarjuk csinálni" – bizonygatta Thomas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK