Szakított Jane Fonda és szerelme

2017.01.25. 14:00

A legendás színésznő és Richard Perry zenei mogul szétválása olyan diszkréten zajlott, hogy az egyik bulvárlap csak azért szerzett tudomást róla, mert az egykori pár elkezdte árulni Beverly Hills-i villáját.

A 79 éves sztár és Perry nyolc évig voltak együtt, de a férfi most megerősítette a szomorú hírt. Igen, igaz a hír. De még mindig nagyon közel állunk egymáshoz"nyilatkozta.

Annyira azért persze nem közel, hogy továbbra is együtt éljenek, így a múlt héten piacra dobták közös Beverly Hills-i otthonukat. 13 millió dollárt kell kicsengetnie annak, aki az egykori szerelmi fészekben akar lakni, amely egyébként négy hálóval, hat és fél fürdőszobával, továbbá saját üveglifttel rendelkezik, és majdnem 660 négyzetméter.

A pár egy 2014-es eseményenForrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP

A 74 éves zenei producer állítólag már talált is új, neki tetsző lakhelyet magának. „Azért árulják a házukat, mert már külön is költöztek. De barátok maradnak" – árulta el egy forrás a Page Sixnek.

Fonda és Perry akkor jöttek össze, amikor a színésznőnek 2009-ben volt egy térdműtéte. Amikor ki kellett cserélni a térdemet, találtam egyúttal egy szeretőt is. Amikor összeköltöztem vele, még mindig mankókat használtam. Azóta is elválaszthatatlanok vagyunk" – mesélte a sztár egy 2012-es interjúban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK