Fodor Zsókát sírva hívták a bordélyházas letartóztatás miatt

Fodor Zsóka
Vágólapra másolva!
„Letartóztatták Fodor Zsókát, a Barátok közt Magdi anyusát – bordélyházat üzemeltetett!” – ezzel a címmel terjedt álhír a Facebookon, az ismerősök rémülten hívták fel a színésznőt a cikket látva.
Vágólapra másolva!

A cikkben az állt, hogy a Barátok közt egykori Magdi anyusát rendőrök vitték el, mert bordélyházat működtetett.

„Magdi anyus volt a madame, ő irányította a kuplerájt, rajta kívül még négy lányt vettek őrizetbe, akik neki dolgoztak. Anyus csak ennyit tudott mondani a riporterünknek: Csak a kis nyugdíjamat akartam kiegészíteni ezzel a vállalkozással. Becslések szerint havi szinten ötszázezer és egymillió forint között hozhatott az örömtanya” – állt az oldalon.

Forrás: TV2/Mokka

Az álhír mellé képet is csatoltak, amin Fodor Zsóka rendőrök közt áll. A színésznőt sorra hívták fel az ismerősök a cikket látva, erről mesélt a Borsnak.

„Egy barátnőm hívott, sírt a telefonban, kérdezte, hol vagyok, mi történt. Alig tettem le, már hívott egy ismerős külföldi üzletember, szintén ezért. Hétkor már a székemen ültem a színpadon, tizenegy monológot és három párbeszédet kellett előadnom, de szinte jelen sem voltam. Egyfolytában ezen járt az agyam: le vagyok tartóztatva? Rendőrök között állok?

A harmadik kerületi rendőrség évekkel ezelőtt felkért egy szerepre, az unokázásos bűncselekmények miatt forgattak egy kampányfilmet. A képek akkor készültek. Ráadásul az Örömlányok végnapjai című zenés vígjátékban Bözsikét játszom, a kupleráj háziasszonyát. A Barátok közt-ben pedig jelenleg épp fut egy szál, ahol szexrabszolgák után nyomoznak. Gondolom, így gyúrhatták egybe ezt a cikket. Beszéltem ügyvédekkel, azt mondják, az ilyen oldalak az esetek többségében lenyomozhatatlanok” – mondta.