Hient szerelmi életéről is faggatták

Hien
Vágólapra másolva!
Pimasz úr ma este új vendéglátónál tölti az éjszakát, a következő adásban Hien mutatja meg, hogy telik egy napja.
Vágólapra másolva!

Az új évadot Papp Gergőék Caramelnél kezdték, majd Batiz Andrásnál, Peller Annánál, Jakupcsek Gabriellánál és Juhász Rolandnál jártak, a következő részben pedig Hien látja vendégül a házaspárt.

"Nem csupán tehetséges zeneszerző és énekes, de a férfi szívek elrablója is Hien. Egy görbe estét csaptunk, majd együtt aludtunk, hogy kiderítsük titkát! Csütörtök este vele várunk kedves néző" - írta oldalára Papp Gergő, mellé pedig egy közös képet posztolt a nyári forgatásról.

Forrás: Pimasz úr átcuccol

Az énekesnő Amerikában kezdett új életet, erről és randijairól is mesél az adásban. "Az utóbbi időben az ideálom is megváltozott. Volt kint pár randim, és nagyon élveztem, hogy nem azért jönnek oda, mert én vagyok az ismert vietnami énekesnőcske. Ott ugye ez nincs, és ez jó! Nincs konkrét zsánerem, a személyisége nagyon fontos. Szeretem, ha valakinek jó a humorérzéke, meg hogyha nagyon okos, ez vonz a leginkább, és az a lehető legjobb, ha nem zenész! Szerintem úgy sokkal jobban működik a kapcsolat!" - árulta el Papp Gergőnek.