Meghalt Mike Connors

Mannix (US TV Seires) TELEVISION HORIZONTAL
Mannix (US TV Seires) (1967-1975) Pers: Mike Connors Ref: TVM228AC Photo Credit: [ Desilu/Norway/Paramount TV / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Vágólapra másolva!
Meghalt Mike Connors színész, több mint száz filmben és sorozatban láthattuk.
Vágólapra másolva!

91 évesen, nemrég diagnosztizált leukémiája következtében halt meg Mike Connors, akit leginkább a Mannix címszereplőjeként ismerhettek a tévénézők.

A színész 1967 és 1975 között, nyolc évadon keresztül játszotta a jóvágású magánnyomozót, akinek figurája olyan népszerű volt, hogy Connors még 2003-ban is megjelenítette a Senki nem tud semmit című filmben.

Mike Connors mint Joe Mannix Forrás: AFP/Kobal/The Picture Desk

Utoljára a Két pasi – meg egy kicsi egyik epizódjában láthattuk 2007-ben, de a kilencvenes években vendégszerepelt például a Walker, a texasi kopó-ban, a Gyilkos sorok-ban és a Halálbiztos diagnózis-ban is – utóbbiban szintén Joe Mannixet játszotta el.

1952 óta filmezett, 1954-től pedig tévés munkákat is vállalt – akkor még Touch Connors néven –, a Mannix mellett hosszabban szerepelt a Tightrope-ban és a Today's F.B.I.-ban.