Örülhetnek a Vámpírnaplók rajongói

2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals GettyImageRank3 Celebrities Award ARRIVAL Vanity Fair Oscar Party
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Actress Nina Dobrev attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. Pascal Le Segretain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Most már hivatalos, a Vámpírnaplók korábbi főszereplője, Nina Dobrev is visszatér a fináléra.
Vágólapra másolva!

Megnyugodhatnak a Vámpírnaplók hívei, az Elenát játszó Nina Dobrev is ott lesz a fináléban, vele zárják le a nyolcadik, utolsó évadot: március 10-én, az utolsó epizódban megismétli egykori szerepét.

A színésznőt a hatodik szezon végén láttuk utoljára, a hetedik etapban már csak annyi munkája volt az egyik epizódban, hogy egy másik karakter az ő hangján szólalt meg.

Nina Dobrev Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Korábban is volt már szó arról, hogy a végjátékra visszatérne, a férfi főszereplő, Ian Somerhalder viszont még tavaly decemberben is úgy nyilatkozott, hogy nem tud semmit a dologról.

Dobrev közben sem maradt munka nélkül, jelenleg az xXx: Újra akcióban című filmben láthatjuk a mozikban, és a közeljövőben is benne lesz több alkotásban, például az Egyenesen át remake-jében.