Úszni tudok, nem eszem sokat – ők jelentkeztek a Survivorre

SURVIVOR
Vágólapra másolva!
Hamarosan ismét az RTL Klub képernyőjén lesz a Survivor, az egzotikus környezetben forgatott túlélőreality. A műsorba már egy ideje válogatják a szereplőket, de lehet még jelentkezni.
Vágólapra másolva!

Hamarosan visszatér az RTL Klubra a világ legnépszerűbb túlélőshow-ja, a Survivor. A realitybe – amely hazánkban először 2003-ban, az RTL Klubon volt látható – a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését várják.

A csatorna megmutatott néhány lehetséges játékost, van, aki szerint a legfontosabb, hogy jól tud úszni és nem eszik sokat, más gyakorlott az extrém sportokban, és olyan is akad, aki nem fagyna le akkor sem, ha meglátna egy cápát. "Nyilván megijednék, de az első gondolatom a túlélés lenne. A leggyengébb pontját kell ütni, a kopoltyúját, illetve hangosan kell sikítozni és csapkodni a vizet, elméletileg elmenekül" – magyarázza az egyik jelentkező.

Egy hosszú hajú, szőke nő szívesen megválna a hajától, és kopaszra nyírt fejjel menne a műsorba, hogy ne kelljen hajcsavarással és hajmosással foglalkoznia – ezen eléggé kiakadtak az ismerősei, le is beszélnék róla. Idősebbek, fiatalok és párok is mennének a túlélőrealitybe, nézze meg őket: