Lakatos Márkot forgatás közben marta meg egy kígyó

"Kefiret iszol? Zsuzsi-e vagy?" Lakatos Márk
Vágólapra másolva!
Lakatos Márk retteg a kígyóktól, a Sikítófrász forgatása alatt megharapta egy piton.
Vágólapra másolva!

Lakatos Márk mindig irtózott a kígyóktól, gyerekkorában visszatérő rémálmok is gyötörték emiatt. A Viasat3 karaokeja, a Sikítófrász forgatásán is meggyűlt a baja egy hüllővel, épp az egyik összekötő szöveg felvételéhez vette a kezébe a pitont, amikor az megharapta.

"Gyerekkoromban volt egy visszatérő rémálmom, amiben egy kígyóval teli mozgó fövenyen, amiben hemzsegtek a kígyók, kellett menekülnöm és nagyon-nagyon félelmetes volt. Ez sokszor visszatért, úgyhogy nagyon sokáig nekem ez problémát jelentett" - mondta.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az egész stáb nagyon megijedt, amikor felé kapott a kígyó és megharapta az ujját. "Forgatás közben mart meg az óriási kígyó. Aznap volt egy kedvenc kis fehér patkányom, aki sokat ült a vállamon. Valószínűleg a kígyó megérezte a patkányszagot a kezemen és ösztönösen utánam kapott. Nem is foglalkoztam a dologgal, mondtam tovább a szöveget, és egyszer csak azt láttam, hogy az egész stáb kezd elfehéredni. Ránéztem az ujjamra, és láttam rajta, hogy két ponton folyik belőle a vér" - mesélte a műsorvezető.

"Nem mérges kígyó, hanem óriáskígyó volt, de ezt az ember nem tudja akkor, meg én eleve rettegek a kígyóktól. Borzalmas élmény volt, de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle" - tette hozzá.

A Sikítófrász minden csütörtökön 21.00-kor látható a Viasat3-on.