Pár hét, és itthon is kezd Jack Bauer utódja

Corey Hawkins in 24: Legacy coming soon to FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Ray Mickshaw/FOX
Vágólapra másolva!
Jön a 24: Újratöltve (24: Legacy) országos premierje, amely az amerikai premier után nem sokkal, február 21-én debütál a VIASAT6-on.
Vágólapra másolva!

A félig-meddig új sorozat az akciószériák királyának, a 24-ek a spinoffja, de Kiefer Sutherland egyelőre nem szerepel benne. El van ő foglalva mással, hiszen a Designated Survivor-ben épp ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és epizódonként nagyjából három igen zűrös és halaszthatatlan ügyet kell megoldania.

Corey Hawkins

A 24 viszont a klasszikus, valós idejű formátummal folytatódik, főhőse ezúttal egy elitosztagos amerikai katona (Corey Hawkins), aki hat hónappal korábban csapatával együtt Jemenben megölt egy terroristavezért. Miután a sejk követői vérdíjat tűznek ki a fejére, családjával együtt tanúvédelmi programba kerül, csakhogy egy merényletkísérlet ráébreszti, hogy leleplezték. Ekkor a jemeni akció szervezőjének (Miranda Otto) segítségét kéri, akivel együtt hajszát indítanak a terroristahálózat ellen.

Miranda Otto Forrás: FOX

Mint látszik a képen, női elnöke van az USA-nak. Ahogy a közvélemény-kutatók, úgy a sorozatkészítők is arra számítottak, hogy Hillary Clinton lesz majd a 45. elnök, de ez nem jött be.