Felismerhetetlenné tették a színésznőket

2017.02.08. 10:15

Március 5-én mutatják be Ryan Murphy új antológiasorozata, a Feud első évadának nyitóepizódját. A most nyilvánosságra hozott rövid előzetesekből kiderül, hogy az egyik legendás hollywoodi viszálykodásról mesélő szériában szinte felismerhetetlenné változtatták a sztárokat. 

Mint arról korábban már írtunk, a hírességek ellenségeskedései közül Murphy először Bette Davis és Joan Crawford háborúskodását veszi sorra, amely a Mi történt Baby Jane-nel? című thriller forgatásán tetőzött. 

A két egykori sztárt a sorozatban olyan mostani nagyságok formálják meg, mint Susan Sarandon, aki Davist, és Jessica Lange, aki Crawfordot hozza. Mellettük olyan színészeket láthatunk, mint Kathy Bates, Catherine Zeta-Jones, Sarah Paulson, Stanley Tucci vagy Alfred Molina. 

A Feud-hoz a napokban két új rövid, ám kiváló előzetest is nyilvánosságra hoztak. Az egyikben a Bette Davisnek maszkírozott, teljesen felismerhetetlen Susan Sarandont láthatjuk, amint a forgatáson egy jókorát rúg gyűlölt partnernőjébe, majd azt állítja, alig ért hozzá. 

Bette Davis, Jack Warner producer és Joan Crawford a Mi történt Baby Jane-nel? forgatásánForrás: Kobal / The Picture Desk
Crawford és Davis a Mi történt Baby Jane-nel? című filmbenForrás: Kobal / The Picture Desk

A másik teaserben a két főszereplő csak egy-egy villanásra tűnik fel, majd a rövid szőke hajjal Olivia de Havillandet alakító Catherine Zeta-Jones mond egy frappáns mondatot viszálykodásukról. A Mi történt Baby Jane-nel?-ből származó korabeli fotókat nézve szinte kísérteties a hasonlóság, amit a sminkmesterek létrehoztak a mai és az egykori színésznők között. 

A Feud-nak van egyébként két korábbi teasere is, azokban egyik sztár arca sem látható, ám attól még nem kevésbé hatásosak, és nem mellesleg remekül jellemzik a témát, azaz a két ember gyűlölködését. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK