Rengeteg új műsorral készül a TV2 Csoport, visszatér A Nagy Duett

TV2
Vágólapra másolva!
Bemutatta tavaszi műsorstruktúráját a TV2 Csoport, a kínálatban sajátgyártású műsorok, sztárokkal visszatérő hétvégi show, filmek és országos sorozatpremierek szerepelnek. A TV2 képernyőjén folytatja Jakupcsek Gabriella, saját műsort kap Ördög Nóra, Tilla és Kasza Tibi.
Vágólapra másolva!

Számos hazai gyártású új műsorral és országos televízió premierrel jelentkezik idén a TV2 Csoport, amely minden eddiginél magasabb közönségarányt ért el már januárban is teljes napon, a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban. Még soha nem indult ilyen éles versennyel az év a TV2 Csoport és az RTL Magyarország között.

"Jó érzés itt állni, hisz a TV2 egy év alatt fantasztikus eredményeket ért el, és tulajdonképpen a rút kiskacsából egy gyönyörű hattyúvá nőtte ki magát. Szép eredményeket értünk el, 2015-ben még az RTL Magyarország és a TV2 Csoport között 15 százalék volt a különbség, most már csak 5 százalék, ami a legkisebb különbség az elmúlt tíz évben.

- mondta Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezetője.

Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezetője Fotó: Marton Szilvia - Origo

Rengeteg új műsorral készülnek

A tavaszi szezont február 27-től megújult struktúrával kezdi a TV2 - hangzott el a sajtótájékoztatón. Hétfőtől péntekig a Tények előtt egy vadonatúj magazinműsor, a Ripost hozza a legfrissebb sztárhíreket.

Az 50 milliós játszma képernyőn marad még, népszerű a nézők körében,

és az online játékosok is egyre többen vannak, közel 500 ezren töltötték le a kvízműsor applikációját - mondta el Ökrös Gergely.

"A saját műsorok száma egyre növekszik, idén több új formátumot fogunk indítani, mint bármelyik másik csatorna eddig Magyarországon. Fontos, hogy egyre színesebb legyen a kínálat. Míg 2016 az építkezésről szólt, a 2017 az új műsorokról fog szólni" - részletezte.

Majka műsora folytatódik Forrás: TV2

Az élő műsort követő idősávban minden hétköznap este új tartalommal várja nézőit a csatorna.

Hétfőnként az Egymás szemében című sajátgyártású formátum lesz képernyőn Jakupcsek Gabriellával,

keddenként országos tévépremierként jön a Született szobalányok, szerdánként a sztárok gyerekei kerülnek reflektorfénybe, Ördög Nóra műsorvezetésével jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok. Csütörtökönként megnyitja aktáit a Detektív Bt. - A nyomozócsalád, egy fiktív nyomozós széria: Bátorfiékat sokféle ügyfél, sokféle zűrös üggyel keresi fel, és ők igyekeznek mindet a lehető leghamarabb felderíteni, legyen szó megcsalásról, zsarolásról, zaklatásról, vagy pitiáner átverésről.

Forrás: TV2

Péntekenként családi filmek lesznek képernyőn, többek között a Turbó, a Croodék, az Így neveld a sárkányodat és a Rió. A török sorozatok rajongóinak hamarosan érkezik A szultána második évada, de premier epizódokkal folytatódik a nagy sikerű Megtört szívek és a nemrég indult, valódi tabukat döngető Fatmagül is.

Hamarosan érkezik Till Attila műsorvezetésével az Annyit ésszel, mint erővel,

melyben a játékosok együtt, de egymás ellen is játszanak, és ahol éppúgy szükség van a fizikai erejükre, mint a tudásukra.

Már javában keresi a TV2 a Séfek séfé-t, az új gasztro-tehetségkutatóban profik és kezdők egyaránt indulhatnak a tízmillió forintos fődíjért, és az egyik legnevesebb nemzetközi séf iskola ösztöndíjáért. Tavasszal jön a Szerelem első csókra, ami szintén a szociális kísérletek műfajába tartozik: a jelentkezők vakon, egy csók alapján próbálják kideríteni, ki is lehet az igazi.

A tavalyi év legnézettebb szórakoztató műsora, A Nagy Duett is új évaddal tér vissza,

hamarosan a versenyzők nevét is elárulja a csatorna.

A tavalyi széria legjobb párosa Forrás: EVA/Eva

Mától várja a jelentkezőket a csatorna új produkciója, a NINJA WARRIOR Hungary,

a harcosok viadala. Bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, van benne elég erő, akarat, kitartás, hogy legyőzze a NINJA WARRIOR Hungary elképesztő akadályait.

A kábelcsatornák is készülnek

A SuperTV2-n Kasza Tibi vezetésével jön a Pénzt, vagy éveket! című saját gyártású műsor. A tízmillió forintos fődíjért ismert párosok játszanak, akiknek ki kell találniuk, hogy az eléjük állított civil játékos hány éves. Folytatódik a Jóban Rosszban, és új szereplőkkel megy tovább az Édes Élet.

Megy tovább a Jóban Rosszban Forrás: TV2

A Prime kínálatában ott lesz a The Originals – A sötétség kora, a Gotham második évada, a Hawaii Five-0 és a Grace Klinika tizedik szériája. A legnagyobb durranás azonban, hogy csatornán lesz látható a Prison Break folytatása.

A blockbuster filmek csatornája, a Mozi+ idén tavasszal is olyan országos premierekkel készül, mint a Terminator: Genisys, A 657-es járat. A Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja. Tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna. Követhető lesz a képernyőn a SUPERBIKE világbajnokság, az RX világbajnokság, a Salakmotor világbajnokság és világkupa. A Supercars televíziós közvetítési jogait a 2017-es évtől kezdődően, továbbá

a Spíler TV-n kiemelten közvetítik a MotoGP futamait élőben Talmácsi Gábor és Mezei Dániel párosával.

A FEM3-on folytatódik a FEM3 Café, Várkonyi Andrea és állandó beszélgetőpartnerei továbbra is láthatóak a Micsoda Nők!-ben, és megy tovább a Hálószobatitkok.

Várkonyi Andrea műsora is folytatódik Forrás: FEM3

A Chili TV-re a saját gyártású tartalmak, a Kézzel írott receptek és az Ízes Élet Négykezes mellett számos nemzetközi formátum is érkezik. A legkisebbek is megmutatják főzőtudományukat az angol Mesterszakács Junior-ban, de jön a BBC népszerű sorozata, a Sütimester is.

A romantikus műfajok kedvelőinek eddig nem látott sorozatokkal kedveskedik az Izaura TV. Két újdonsággal is bővült a csatorna kínálata: egy német telenovellával, az Alisa-val, illetve a történelmi ihletésű Katalin cárnő-vel. Emellett olyan korábbi sorozatok folytatódnak, mint a Kuzey Güney, A fekete özvegy vagy a Vad angyal.

A legkisebbek szórakoztatására is készül a TV2 Csoport gyerekcsatornája, a Kiwi TV. A Hupikék Törpikék Magyarországon eddig nem látott részekkel folytatódik, és jön a Zűrgombócok második évada is. Továbbá olyan ismert címek is színesítik a kínálatot, mint a Harisnyás Pippi, a Maja, a méhecske, a Flipper és Lopaka, vagy a Blinky Bill kalandjai.

A Humor+ csatornán negyedik szériájával folytatódik Az ítélet: család, valamint kilencedik és tizedik évadával debütál az Amerikai fater, a Zenebutik 2017-ben is színes zenei összeállításokat ígér.