Továbbra sem tűnik egyszerűnek a Csajok dolga

csajok, girls
Vágólapra másolva!
Lena Dunham kultsorozatának utolsó évada február 13-tól látható az HBO GO-n és az HBO-n.
Vágólapra másolva!

Február 13-án utoljára találkozhatunk Hannával és barátaival, hiszen hat évad után véget és Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata, a Csajok.

Az HBO egyik korszakalkotó sorozata egy New Yorkban élő, a húszas éveik derekán járó baráti társaság mindennapjait és megpróbáltatásait követik nyomon. Hanna, Marnie, Jessa és Shoshanna több-kevesebb sikerrel próbálják leküzdeni a nehézségeket. Már néhány esztendeje, hogy a metropoliszban élnek, azonban még mindig nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak maguktól, egymástól és a férfiaktól. És a helyzetük továbbra sem tűnik egyszerűnek.

Forrás: HBO

Az új évadban olyan vendégszereplők tűnnek fel, mint Riz Ahmed (Aznap éjjel, Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet), Matthew Rhys (Foglalkozásuk: amerikai), Tracey Ullman (az HBO-s Tracey Ullman's Show).

Február 18-20-a között az HBO3 csatorna több szolgáltatónál is kódolatlanul elérhető lesz,

ennek keretében február 19-én, vasárnap délután 15.35-tól Csajok 5. évad maratont tartanak, amely 20.15-kor kezdődő hatodik évad első részével ér véget.

A sorozat első része az amerikai premierrel egy időben, február 13-án látható az HBO GO-n és az HBO-n. A szinkronos változat február 26-tól látható az HBO3-on, a harmadik epizód február 27-e helyett már február 24-én elérhető lesz az HBO GO-n - közölték.