Lehullt a lepel a Trónok harca sztárjának titkáról

Jason Momoa
Vágólapra másolva!
Jason Momoa rendszeresen oszt meg Instagram-oldalán bájos családi fotókat, szakmai tartalmat, de félmeztelen szelfiket is – nem csoda, hogy 1,8 millió követője van. De vajon hányan tudják közülük, hogy mit jelent a színész azonosítója, a "prideofgypsies"?
Vágólapra másolva!

Momoát a képmegosztó oldalon ugyanis nem saját nevén, hanem a https://www.instagram.com/prideofgypsies/ címen érjük el, ami magyarul annyit tesz, hogy a "cigányok büszkesége".

Papa will be home soon lovees Aloha papa

Jason Momoa (@prideofgypsies) által közzétett fénykép,

A sztár viszont köztudottan hawaii származású, így a szokatlan profilra elég nehéz magyarázatot találni. Még szerencse, hogy a Popsugar utánajárt a kedvünkért, és még egy hat évvel ezelőtti interjút is felkutattak, hogy megoldják a rejtélyt.

A Pride of Gypsies nem más, mint Momoa produkciós cégének a neve, amely olyan művészek és filmkészítők kis csapatát tömöríti, akik büszkék szabad szellemű, autentikus munkáikra – innen a cigány párhuzam, a cég honlapja szerint ugyanis a cigányok „nomád, szabad szellemű emberek", ők pedig

ennek az örökségnek a letéteményeseként a szokatlant és az innovatívat próbálják megragadni.

ami alapvetően arról szól, hogy van egy csomó csodálatos barátom, írók, rendezők, színészek, és mi mind filmeket készítünk. Imádunk történeteket mesélni. Mintha a nap végén leülnénk a tábortűz mellé, ahol Tom Waits elmond nekünk egy sztorit. Ez jobb bármilyen filmélménynél, és ezt akarjuk megragadni" – ecsetelte egy 2011-es interjúban Momoa a „cigányos" szabadszelleműséget.