Folytatódik napjaink legrosszabb tévéfilmes szériája

Sharknado
Vágólapra másolva!
Az amerikai Syfy csatorna az első Sharknado-tévéfilm, a 2013-as Cápavihar óta minden évben kedveskedik a nézőknek egy újabb folytatással. Szerencsére 2017 sem fog tornádóból hulló cápák nélkül eltelni.
Vágólapra másolva!

Míg a Sharknado – Cápaviharban Los Angelest, a Sharknado 2: A második harapásban New Yorkot, a Sharknado 3. – A végső harapásban pedig a teljes keleti partot árasztották el a vérszomjas tengeri ragadozók, addig a tavalyi Sharknado 4: The 4th Awakensben az alkotók már radioaktív cápákat vetettek be.

Felvetődik a kérdés, vajon hova lehet még innen továbblépni. A válasz egyszerű: a még az idén bemutatandó ötödik részben, a Sharknado 5... Earth 0-ban a cápavihar már az egész világra kiterjed.

Az Egyesült Államokon kívül viharból támadó cápák pusztítanak majd Ausztráliában, Mexikóban, Ázsiában, Dél-Afrikában, Nagy-Britanniában és Mexikóban is, és a készítők állítólag eredeti helyszíneken, összesen öt földrészen fognak forgatni.

Forrás: Syfy

A főszerepet ezúttal is ugyanazok a színészóriások, azaz Tara Reid és Ian Ziering játsszák majd. Rajtuk kívül eddig egyelőre csak egy Anthony Rogers nevű színész részvételét jelentették be, akit még semmiben sem láthattunk, de hamarosan szerepelni fog a Scream: The TV Series egyik epizódjában.