Vége az Amerika Kapitány sztárja boldogságának

2017.02.09. 11:31

Kevesebb mint egy év után szakított Chris Evans és szintén színész szerelme, Jenny Slate (Író és kamuhős, Gátlástalanok, Városfejlesztési osztály). A különválás állítólag barátságban zajlott, és közös döntés eredménye volt.

A US Weeklynek nyilatkozó forrás szerint a pár valamikor az elmúlt két-három hétben intett búcsút egymásnak. „Teljesen barátságos mederben zajlott, és közösen döntöttek így, elsősorban azért, mert nem tudták összeegyeztetni az időbeosztásukat. Viszont a továbbiakban is közeli barátságban maradnak" – árulta el a névtelen jól értesült.

Evans az Amerika Kapitány: PolgárháborúbanForrás: Marvel Entertainment / Collection Christophel

Evans és Slate 2016 májusában kezdtek el találkozgatni (bele is tettük őket tavalyi, Ezek a sztárok mind az idén szerettek egymásba című összeállításunkba), majd június végén, a színésznő filmje, A kis kedvencek titkos élete díszbemutatóján jelentek meg először együtt nyilvánosan.

A két sztár nem sokkal azután jött össze, hogy a színésznő szakított a férjével – sőt egyes források szerint Slate egyenesen Evans miatt hagyta ott a párját. Mivel Dean Fleischer-Camp vágó-rendezővel hivatalosan azóta sem váltak el, talán most megint felcsillan a remény számukra.

Slate az idei Sundance-enForrás: Nicholas Hunt / Getty Images North America / AFP

Az Amerika Kapitány-filmek sztárjának és a színésznőnek ugyanakkor a közeljövőben még sok közös órát kell együtt töltenie, hiszen áprilisban mutatják be a Gifted című filmet, amelyben mindketten szerepelnek, így a mű promóciójában is részt kell venniük, egymás oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK