Depressziójáról vallott Selena Gomez

Selena Gomez
Vágólapra másolva!
Március 31-én érkező sötét hangulatú álomprojektjéhez, a 13 Reasons Whyhoz a színész-énekesnő saját tapasztalataiból is merített. Az általa átélt nehéz időszakról egy sajtóeseményen mesélt.
Vágólapra másolva!

A Jay Asher ifjúsági regényén alapuló sorozat egy tinédzserlány öngyilkosságáról szól, és a széria gazdája, a Netflix által tartott sajtótájékoztatón Gomez elmondta, hogy a produkciós munkálatok éppen egybeestek azzal az idővel, amikor múlt októberben bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, ahol

„szorongása, pánikrohamai és depressziója" miatt kezelték.

„Ami azt illeti,

90 napra elvonultam, és rengeteg sorstársammal találkoztam ezen a helyen, és nagyon sokat beszéltünk arról, hogy mit éltek át" – mesélte a 24 éves sztár.

Forrás: Valerie Macon / AFP

A 13 Reasons Whyban

az öngyilkosság témáján kívül a depresszió és az internetes zaklatás motívuma is előkerül

– és Gomeznek ezzel kapcsolatban is voltak húsbavágóan őszinte megjegyzései.

A peek at a passion project I've been working on with @Netflix. @13ReasonsWhy arrives 3/31.

Selena Gomez (@selenagomez) által közzétett videó,

„Még most is nagyon nehéz.

Nem bírom, ahogy figyelnek. Nem szeretem, amit valóságnak gondolnak, és hogy emiatt még az is valósággá válik, ami csak show" – mondta a színész-énekesnő, aki egyébként – 109 milliós eredménnyel – a legtöbb követővel rendelkező sztár az Instagramon.

A klinikára való elvonulása azonban egyúttal a reflektorfényből és a közösségi médiából való visszavonulást is jelentett, és miközben az Instagramra Gomez azóta visszatért (a 13 Reasons Why előzetesét is ott osztotta meg), Twitteren például tavaly augusztus óta nem jelentkezett.