Az Alföld Televízió kiáll rusnyázó műsorvezetője mellett

2017.02.11. 11:00

Előkerült néhány olyan felvétel az Alföld TV Púder című műsoróbál, ami miatt Megyeri Csillának magyarázkodnia kell. A csatorna közösségi oldalán állt ki a műsorvezető mellett.

A műsorvezető az egyik felkonfjában azt mondta: "Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint rusnyább társaink. Tartsanak velünk!" – a felvétel órák alatt bejárta a közösségi oldalakat, sok kritikát kapva.

A csatorna szerint félreértésről van szó, Megyeri Csilla nem akart leszólni vagy megsérteni senkit, csupán a szövegkörnyezet nélkül hat így. Megmutatták a teljes részt, és ezt írták: "Az elmúlt 24 órában a debreceni Alföld TV Púder című műsorfolyamának két önkényesen kivágott jelenete robbanásszerűen bejárta a magyar internetes világ sötét és kevésbé sötét bugyrait. A felháborodottak főként két kifogást említettek. Az egyik szerint Megyeri Csilla műsorvezető "lerusnyázta" a nők egy részét, miközben csak a műsor vendégeként megszólaló doktornő közlését foglalta össze szókimondóan."

A másik ismertté vált videóról ezt írják: "A másik kifogás az volt, hogy Megyeri Csilla "bazári majmozta" a stúdióban jelen levő gyermeket. Ez nettó hazugság, íme a szituáció teljes szövegkörnyezetben. Köszönjük a figyelmet!"

Megyeri Csilla a tegnap magyarázkodott, de mint mondta, különösebben nem érdeklik a kritikák. "Aki a színpadon van, azt kritizálják. Ez ezzel jár. A Púder egy élő hatású adás, huszonöt perc, és sosem vágjuk, csak feliratozzuk. Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom.
Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk.A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Úgy döntöttünk, most szép sorban felkerül minden az internetre, mert folyamatosan keresték őket, és sokszor kellett kiírnunk őket DVD-re. Havas Henrik egyébként most próbál felkarolni vagy mentorálni" - itt olvashatja tovább.

TOVÁBBI CIKKEK