Hét éve egyedül él a Barátok közt színésznője

Mezei Léda, Barátok közt
Vágólapra másolva!
A Barátok közt Natasája jól érzi magát szingliként, mint mondja, van türelme megvárni az igazit.
Vágólapra másolva!

Mezei Léda egy éve tűnt fel a sorozatban, ő játssza a pszichológusnő lányát, Kővári Natasát. Mint a Borsnak mesélte, abban nagyon hasonlít karakterére, hogy mindketten szinglik.

Forrás: RTL Klub

"Hét éve egyedül élek. Nem azt mondom, hogy szeretem ezt, de a nagy szerelem, amire vágyom, elkerül. Szoktam randizni, próbálkozom, de egyelőre egyedül vagyok. A kalandokból harmincéves koromra kinőttem, vagy szerelmes vagyok, vagy nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy húzzuk egymás idejét. Pár nap alatt kiderül, mennyire vagyunk egy hullámhosszon. Ha túl nagy gondolkodás- és értékrendbeli különbségek vannak, bele sem kezdek.

A barátaimmal is hasonló az értékrendünk, megértik, hogy mit miért csinálok, hogyan tudnak segíteni. Az édesanyám és az édesapám olyan csodálatos pár. Tőlük tanultam, hogy küzdjek, ne adjam fel az álmaimat. Nem az a cél, hogy egyedül maradjak, de ezt most félretettem. Nem vagyok magányos, van családom, barátaim. Ha készen állok, akkor úgyis betoppan. Addig is csinosítgatom az otthonom, tervezem, hogy milyen könyveket olvassak, sorozatokat nézzek. Azt lehet egyedül is" - mondta.