Talán apróságnak tűnik, de valójában nagyon is árulkodó, hogyan viselkedik egy sztár azokkal, akik kiszolgálják, mert ebből derül ki az illető valódi természete. A hollywoodi pincérek pedig tudnának mesélni – és bizony mesélnek is. Sztorijaik alapján úgy tűnik, Hollywood tele van bunkóbbnál bunkóbb sztárokkal.

Jeremy Piven

A Törtetők sztárja a jelek szerint sikeresen magáévá tette sorozatbeli személyisége legrosszabb tulajdonságait, és ugyanolyan arrogáns lett, mint az általa alakított tenyérbe mászó ügynök, Ari Gold. A New York Daily News beszámolója szerint Piven egy alkalommal olyan faragatlanul viselkedett az aspeni Nobu japán étteremben, hogy a vezetőség megkérte, hogy inkább ne jöjjön többet. 

A színész nagylelkűségéről pedig, ami a borravalót illeti, annyit lehet tudni, hogy volt olyan: a Törtetők első évadának DVD-megjelenését hagyta ott hálául az őt kiszolgáló pincérnek. Nagyon nagyvonalú... 

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Kendall Jenner

Úgy tűnik, a valóságshow-sztár azt hiszi, a bárok azt a célt szolgálják, hogy egyedül az ő kegyeit keressék – erre utal legalábbis egy 2014-es eset, amiről a Page Six számolt be. Történt ugyanis, hogy a manhattani SoHóban egy trendi helyről Jenner nagy morcosan anélkül sétált ki, hogy rendezte volna a számláját. Mikor a pincér kirohant utána az utcára, a modell ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, felháborodottan néhány húszast vágott az arcába, majd a barátnőjével vihogva elvonult. 

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Jenner pár nappal később, mikor az incidens nyilvánosságra került, úgy próbálta meg helyrehozni a reputációját, hogy egy nyugat-hollywoodi bárban busás borravalót hagyott: 554 dolláros fogyasztása után 160 dollárral jutalmazta a kiszolgáló személyzetet. Mindez valóban nagylelkű, de minden bizonnyal nem vigasztalta a New York-i pincéreket. 

A folytatásért lapozzon!