Fontos szereplő hagyja ott a Barátok köztöt

Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
16 év után távozik Kiss Ramóna.
Vágólapra másolva!

Kiss Ramóna ha nem is a kezdetek óta van a sorozattal, 2001 óta alakítja Szentmihályi Zsófit, jóformán a nézők szeme láttára nőtt fel. Február 15-én a Fókuszban bejelentette, hogy vége, távozik a szappanoperából. Az írók mindenesetre azon dolgoznak, hogy méltó búcsút kapjon, de olyat, hogy pár év múlva – ha dramaturgiai szempontból szükséges – vissza tudjon térni.

Az Origónak korábban így mesélt a kezdetekről: "Az első napon rengeteg érzés volt bennem, veszprémiként kerültem Budapestre, egyedül laktam egy albérletben, nem voltak még itt barátaim. Arra emlékszem, hogy elég hosszú hajam volt, de a producerünk, Kalamár Tamás kitalálta, hogy Zsófi legyen inkább rövid hajú. Először nem nagyon akartam levágatni, de a produkció kedvéért végül is megcsináltam: viszont nagyon picire vágták, még géppel is felnyírták. Csak ültem a tükör előtt, és próbáltam nem sírni, de

"Az első munkanapon aztán Kalamár Tamás körbevitt, de volt olyan szereplő, akit ismertem már a válogatókról, ilyen volt Deutsch Anita is: amikor jött szemben velem az aulában, és meglátott, az volt az első kérdése, hogy Úristen, hova lett az a gyönyörű hosszú hajad? Nekem több se kellett, azonnal elkezdtem megint sírni. Végül aztán eltelt úgy egy fél év, és a fodrász ismerőseim mondták, hogy rengeteg lány szeretne olyan hajat, mint Zsófié" - mesélte.

Kiss Ramóna Forrás: RTL