Király Viktor szakított műsorvezető párjával

2016. 08. 26. Interjú Király Viktor Star Academy TV2 Tehetségkutató Valóságshow Zene Ének
Vágólapra másolva!
Király Viktor párja, Nagy Réka közösségi oldalán tudatta a követőkkel Valentin-napon, hogy már nincsenek együtt az énekessel.
Vágólapra másolva!

Király Viktor a Star Academy alatt jött össze a modellel, ő zsűritagként vett részt a TV2 műsorában, Nagy Réka pedig a tehetségkutató háttérműsorát vezette. A kapcsolatot nem titkolták, hamar felvállalták a nyilvánosság előtt, és a szakításról is beszámoltak a követőknek.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem szoktam a magánéletemről beszelni, aki ismer, ezt tudja. Együtt voltunk Viktorral, és tartozunk Nektek annyival, hogy azt is elmondjuk, hogy már egy ideje nem alkotunk egy párt. Először és utoljára holnap reggel a Mokkában beszélünk erről Viktorral, én itthonról, ő New Yorkból. Kicsit fura most ezt írnom ezután, de Boldog Valentin-napot mindenkinek" - írta a modell.

Forrás: TV2

Ma reggel a Mokkában részletezték a szakítást. "Nem volt semmilyen különleges ok, egyszerűen csak külön utakon járunk. Nagyon tisztelem, szeretem és kedvelem Rékát, csak sajnos így alakult" - üzente az énekes a nézőknek.

A modell elmesélte, hogy már január közepén szakítottak Király Viktorral. Nem szerették volna nagy dobra verni, de mivel sokan tudták, hogy együtt vannak, ennyi idő elteltével muszáj volt elmondaniuk, hogy mi történt.