Sztárok, akik sorozatosan csalják a partnerüket

2017.02.19. 17:02

Valakinek egyszerűen nem erőssége a hűség – és ez alól a hírességek sem jelentenek kivételt. Lássuk, kik azok a sztárvilágból, akik egynél többször (sok esetben sokkal többször) csalták meg a kedvesüket!

Arnold Schwarzenegger 

Egészen 2011-ig mindenki kedvenc Arnie-ját úgy ismerhettük, mint a Terminátor-filmek főszereplőjét, Kalifornia egykori kormányzóját és elkötelezett családapát, Maria Shriver hűséges férjét és négy gyerekük boldog édesapját. 

Forrás: Angela Weiss / AFP

2011 májusában azonban mindez egy csapásra megváltozott: akkor derült ki ugyanis, hogy a sztárnak több évtizede viszonya van a család házvezetőnőjével, Mildred Baenával. Sőt, közös fiuk is született – éppen akkor, 1997 őszén, amikor Shriver is szült egy gyereket Schwarzeneggernek. 

Brigitte Nielsen és Arnold Schwarzenegger a Vörös SzonjábanForrás: MGM

A bejárónő ráadásul nem az egyetlen kihágást jelentette a sztár szerelmi életében. Még memoárjában is megírta, hogy 1985-ös filmjük, a Vörös Szonja forgatásán forró viszonyba keveredett partnernőjével, Brigitte Nielsennel. Akkor ugyan Shriverrel még nem voltak házasok, de már bőven együtt voltak. Schwarzenegger éppenséggel pont a viszony hatására ébredt rá, hogy feleségül akarja venni szerelmét  – mármint nem Nielsent, hanem Shrivert... 

Eddie Cibrian 

A Harmadik műszak és a Miami helyszínelők sztárja is többször csalta meg korábbi feleségét, Brandi Glanville-t, az egykori modellt, méghozzá későbbi nejével, LeAnn Rimes énekesnővel. Cibriannek azonban a jelek szerint két nő sem volt elég, és összejött Scheana Marie Shay realitysztárral is. 

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Shay a Us Weekly egyik 2013-as számában beszélt erről. „Hét évvel ezelőtt találkoztam Eddie-vel, aztán már vagy hat-nyolc hónapja jártunk, amikor megtudtam, hogy nős. Amikor felhívtam, hogy mi van, először próbált tagadni, de aztán beismerte a dolgot. Azóta sem beszéltem vele” – nyilatkozta a szintén modellkedő szépség. 

LeAnn Rimes és Eddie CibrianForrás: Fabiano Silva / Getty Images North America / AFP

Shay azt is elmesélte, hogy 2009-ben a színész megint megpróbált összejönni vele úgy, hogy közben a helyzet mit sem változott: még mindig nős volt, és még mindig folytatta viszonyát Rimesszal. Majd Cibrian és Glanville 2010-ben elváltak, 2011 áprilisában pedig a sztár elvette az énekesnőt. Első feleségétől amúgy gyerekei is születtek. 

Jesse James

A realitysztár notórius sorozatcsaló, hiszen vélhetően mind a négy feleségét megcsalta. A leghírhedtebb eset persze az volt, amikor az Oscar-díjas színésznőhöz, Sandra Bullockhoz volt hűtlen. Az ügy azért is volt nagyon megalázó, mert amikor 2010-ben Bullock elnyerte az Oscart A szív bajnoka című filmjéért, köszönőbeszédében még meg is említette a férjétől kapott szeretetet és támogatást – majd pár nappal később kiderült, hogy James sorozatosan csalta, éppen a szóban forgó film forgatása idején. 

James és Bullock a 2010-es Oscar-gála egyik afterpartijánForrás: Pascal Le Segretain / Getty Images North America / AFP

A férfi pedig a válás után sem változott meg. Összejött Kat von D-vel, az LA Ink tetovált sztárjával, akivel 2011 januárjában el is jegyezték egymást. Aztán még azon az őszön felbontották az eljegyzést, mivel Von D megtudta, hogy James megcsalta – összesen 19 nővel. 

Ma hozzáadhattam a tizenkilencedik lányt is a listához, akikkel Jesse megcsalt az elmúlt év során. Tudom, hogy egy szép kövér »én megmondtam!«-ot érdemelnék mindenkitől, és bárcsak ne kéne ezt mondanom, de így van: mindannyiótoknak igazatok volt” – írta ki a csalódott nő 2011 novemberében a Facebook-falára. 

A folytatásért lapozzon! 

Előző
  • 1
  • 2
Következő