Sztárok, akik sorozatosan csalják a partnerüket

2017.02.19. 17:02

Claire Danes 

A gyönyörű szőke színésznő első ránézésre maga az ártatlanság, de szerelmi téren bizony neki is vaj van a fején. Ben Lee énekest 1997-ben mutatta be neki barátnője, Winona Ryder. A férfi és Danes egészen 2003-ig voltak együtt, ekkor azonban elterjedt, hogy van valami a színésznő és Nőies játékok-beli kollégája, Billy Crudup között. 

Forrás: AFP/Getty Images/James Merritt

A történet pedig azért csúnyább a szokásosnál, mert akkor még Crudup együtt volt a Nancy ül a fűben sztárjával, Mary-Louise Parkerrel, aki történetesen éppen hét hónapos terhes volt. Végül a színész Danesszel maradt, de hamar rá kellett jönnie, hogy nem döntött jól, a színésznő ugyanis pár évvel később őt is megcsalta  – szintén egy partnerével, az Este forgatásán megismert Hugh Dancyvel. Danes és Dancy 2009-ben összeházasodtak, és azóta egy gyerekük is született. 

Tiger Woods

2009-ben hatalmas botrányt kavart, amikor kiderült, hogy a sztárgolfozó megcsalta a feleségét, Elin Nordegren svéd származású modellt. Woodsnak példátlan módon állítólag nem kevesebb, mint 120 (!) nővel volt viszonya, így nem csoda, hogy Nordegren annyira kiborult, hogy egy golfütővel kergette ki a férfit közös házukból. 

Később, miután elvált, Woods összejött Lindsey Vonn olimpiai bajnok síelővel, és egy darabig úgy tűnt, jó útra tért. Azóta viszont vele is szakítottak – állítólag azért, mert a férfi Vonnt is megcsalta egyik golfozó kollégája volt feleségével, Amanda Boyddal. Woods persze hevesen tagadta a vádakat, de ilyen múlttal ki hitt volna neki? 

Forrás: Nezar Balout / AFP

Dean McDermott

Tori Spelling férje és négy (hamarosan öt) gyerekének apja is a sorozatcsalók táborát erősíti. Ami azt illeti, McDermott és Spelling egy forgatás során eleve úgy jöttek össze, hogy a férfi még házasságban élt Mary Jo Eustace-szel, Kanada egyik híres tévés arcával, akivel 1993 óta tartó házasságuk alatt egy közös gyerekük is született. 

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A két színész találkozásakor azonban a hírek szerint szinte pattogtak a szikrák, így már a forgatás alatt megkezdték a maguk válóperét (Spelling is házas volt ugyanis). 2006 májusában házasságot is kötöttek. 

A hamarosan még tovább bővülő családForrás: Ari Perilstein / Getty Images North America / AFP

Több közös reality show-val és négy gyerekkel később azonban kisült, hogy McDermott Spellinget is megcsalta, amikor ő az otthontól távol, Kanadában dolgozott. Amikor a színész afférjairól szóló botrány kipattant, a férfi sietve bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, ahol szexfüggősége miatt kezelték. 

Kobe Bryant 

A Los Angeles Lakers kosárcsapat sztárjátékosának hűtlenségi ügyeiről is sokat lehetett hallani az évek során. 2003-ban Bryantet egy 19 éves szállodai recepciós megerőszakolásával vádolták. A nemi erőszak vádját később ejtették, de a sportoló beismerte, hogy valóban együtt volt a nővel. 

Forrás: AFP

Bryant ekkor már két éve nős volt, és felesége, Vanessa 2011-ben úgy saccolta, férjének nagyjából tíz viszonya lehetett a házasságuk során (az egyik ezek közül állítólag a Keeping Up with the Kardashians című realitysorozat egyik producerével),  a futó kalandok számát viszont úgy 105-re (!) becsülte. Vanessa Bryant 2013-ban beadta a válókeresetet, de még abban az évben meggondolta magát – talán a három gyerek miatt, akiket a kosarassal együtt nevelnek. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő