Kórházba került Drew Barrymore

2017.02.16. 11:46

A színésznő Santa Clarita Diet című sorozata – amelynek főhőseként a sztár afféle zombiként emberhúst eszik – nagy siker volt, annak ellenére, hogy meglehetősen véres és gusztustalan. Most kiderült, hogy a sikernek bizony ára volt, és a képernyőn látható vér nem mindig művér volt.

A Netflixen látható szériáról a színésznő, kollégája (és sorozatbeli férje), Timothy Olyphant és a Santa Clarita Diet ötletgazdája, Victor Fresco beszélt a napokban újságírók előtt. Barrymore elmondta, hogy karakterének több akciójelenetet is elő kellett adnia, amelyek többször egy-egy kaszkadőrmutatvánnyal értek fel (rá kellett ugrania például emberekre, és különböző módokon megtámadni őket).

A színésznő eleinte ragaszkodott hozzá, hogy saját maga hajtsa végre ezeket a kunsztokat. Ennek jegyében már a próbafelvételen bizonyítani akart – ami majdnem katasztrófához vezetett. „A próbafelvételen ráugrottam egy fickó hátára, ami miatt végül közel két métert zuhantam, fejjel a betonbaszámolt be róla a sztár. – Már rajta voltam, de aztán hátraestem" – tette hozzá.

Drew Barrymore a Santa Clarita DietbenForrás: Netflix

Victor Fresco elmondása szerint az egész olyan volt, mintha lassított felvételen látták volna, ahogy Barrymore sózsákként a statiszta hátára vetődik, de mivel a férfi túl széles volt, nem tudott megkapaszkodni benne, ezért a földre pottyant. Timothy Olyphant ugyan megpróbálta elkapni (Fresco leírása szerint úgy ugrott oda, mint egy gepárd, hogy megfogja kollégáját), de a mentőakció nem sikerült, így a színésznő végül a kórházban kötött ki.

Hosszú évek óta ez volt a legfélelmetesebb dolog, ami történt velem. Elmentem a sürgősségire, és két napra bent tartottak a kórházban. Onnan kezdve inkább köszöntem, de nem én csináltam a kaszkadőrmutatványokat. A vége felé ugyan fellelkesültem, hogy már jól vagyok, hadd dobjam be magam megint, de szerencsére leállítottak. Túl öreg vagyok már ehhez. Inkább nem akarok megint két napra kórházba kerülni. Szóval azt hiszem, nem vállalom többé az akciójeleneteket. Annak idején a Charlie angyalai-ban minden kaszkadőrmutatványt mi magunk csináltunk, ami hatalmas élmény volt, de úgy tűnik, ez a fejezet már lezárult az életemben" – szögezte le a sztár.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK