Több ismert színész csatlakozik a magyar tévésorozathoz

Tenki Réka, Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
A második évaddal folytatódik a Csak színház és más semmi, több új karakterrel bővül a történet.
Vágólapra másolva!

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat második szériája 2017. február 24-től hetente, péntek esténként 20.30-tól lesz látható a Duna műsorán.

Az új évadban olyan színészekkel bővült a csapat, mint Tenki Réka és Klem Viktor, Dobó Kata is feltűnik majd, de egyelőre az ő karakteréről nincsenek információk.

Forrás: Csak színház és más semmi

Egy Edit nevű divattervező szerepében tűnik fel Tenki Réka, akiről egyelőre azt lehet tudni, hogy a PR-ja jobb, mint a képességei. Minden partin ott van, mindig tudja, hogyan helyezkedjen, és gond nélkül tervezteti meg a jelmezeket az asszisztenseivel, amiért utána learatja a babérokat.

Forrás: Csak színház és más semmi

Klem Viktor a 28 éves Mátét alakítja majd, aki rendezőként dolgozik. A kritikusok imádják, rengeteg díjat kapott már formabontó előadásaiért. A Lakásfoglalók rendezését azért vállalta el a történet szerint, mert a saját kamaszkorát látja benne. Nőcsábász, de valójában fél a saját érzéseitől és nem mer elköteleződni.

Forrás: Csak színház és más semmi

Mészáros Béla egy 45 éves üzletember bőrébe bújik, Miklós nyitott, szerethető, pozitív ember. Mindenben sikeres, és komolyan gondolkozik azon, hogy pénzt fektessen a színházba.

Forrás: Csak színház és más semmi

Ivett (Móga Piroska) még az egyetemről ismeri Lilit (Estilla Mikecz) és Petit (Miklos H Vecseit), akik már az első évadban is feltűntik. Igazi bajkeverő lány, aki semmitől nem riad vissza és mindent latba vet, hogy elérje célját, akár a szakmai, akár a magánéletében.