Jamie Dornan nem a szadomazo romantikus filmekben kezdte a meztelenkedést – minderről pedig nem más rántotta le a leplet, mint Malin Akerman színésznő, a Watchmen: Az őrzők és az Égető szerelem, A visszatérés és a Billions című sorozatok sztárja, aki egykor együtt pózolt vele.

A gyönyörű színésznő Seth Meyers talkshow-jában mesélt róla, hogy valamikor régen, még a húszas éveiben, mielőtt színészkedni kezdett volna, és modellkedéssel kereste a kenyerét, az Abercrombie & Fitch divatmárka egyik kampányában nem mással szerepelt közös fotón, mint A szürke ötven árnyalata és A sötét ötven árnyalata című filmekben Mr. Greyt alakító, de a Hajsza című sorozatból is ismert Jamie Dornannel.

A beszélgetés során meg is mutatták a képet, amelyen Akermant egy szál bikinialsóban, Dornant pedig meztelenül láthatjuk egy virágos autóban, egy harmadik, szintén anyaszült meztelen férfi modell társaságában.

„Nem vagyok biztos benne, mit reklámoztunk. Kimentünk a fotózásra, és két felvétel után már le is került rólunk a ruha. A fotós nem akarta, hogy nagyon el legyünk takarva. Hát mondanom sem kell, elég közeli ismeretségbe kerültünk egymással" – viccelődött a színésznő a talkshow-ban.

A szóban forgó fényképet egyébként a színésznő már 2015 februárjában kirakta Instagram-oldalára a "throwback thursday" (nosztalgiázós csütörtök) keretében. Emlékezzünk az Abercrombie egyik nagyon meztelen borítóképére 2002 körül, nem mással, mint magával Mr. Grey-jel"– írta Akerman a fotó mellé, ami azért került újra elő, mert a 2015. februári első rész, A szürke ötven árnyalata után most mutatták be a Dornan főszereplésével készült film folytatását, A sötét ötven árnyalatá-t.