Mi történt a Szellemekkel suttogó sztárjával?

Jennifer Love Hewitt
Vágólapra másolva!
Jennifer Love Hewitt, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-horrorok és a Szellemekkel suttogó című misztikus sorozat sztárja február 21-én ünnepli 38. születésnapját. Utánajártunk, vajon mi újság vele mostanában. 
Vágólapra másolva!

Hewitt tízévesen kezdte a színészi pályát, a tévében, majd néhány ismertebb sorozat (McKenna, Ötösfogat) és pár tinifilm (Óvszerháború, Buli az élet) után két horrorfilm, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron révén vált sztárrá.

Jennifer Love Hewitt az Ötösfogatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

Ezt követően

kissé megbicsaklott a pályája, és sokáig keresgélte magát:

romantikus filmekben (Szívtiprók, Játszik még a szív), akciókomédiában (A szmokinger), életrajzi drámában (Az angyali Audrey Hepburn), de még családi moziban (Garfield) is játszott. Kevesen tudják, de

a színésznő énekléssel is folyamatosan próbálkozott.

Négy albuma közül viszont egyedül 12 éves korában rögzített debütálása lett sikeres, de ezzel is csak Japánban sikerült betörnie popsztárként, így 2004-ben felhagyott a komolyabb zenéléssel.

2005-ben Jennifer Love Hewittnak sikerült révbe érnie (megint csak a tévének köszönhetően), amikor a Szellemekkel suttogó című misztikus sorozat szellemlátó és a kísérteteket a túlvilágra átsegítő főhősnőjének szerepében a fél világ a szívébe zárta.

A Szellemekkel suttogó Melinda Gordonjaként Forrás: Cliff Lipson / Kobal / The Picture Desk

A sikerszéria 2010-ig tartott – Hewitt ekkor (a Szellemekkel suttogó lezárulta után)

ismét egy televíziós alkotás segítségével tudott továbblépni.

Az Ügyféllista című tévéfilmből ugyanis két évvel később egy egész sorozatot fejlesztettek: a nézők két évadon keresztül figyelhették a színésznő által játszott kertvárosi asszony sorsát, aki egy masszázsszalonnak álcázott kuplerájban kezd el dolgozni.

A folytatásért lapozzon!