Az 52. évadra is meghosszabbítottak egy sorozatot

Days of Our Lives, Ármány és szenvedély
Vágólapra másolva!
Az Ármány és szenvedély (Days of Our Lives) című napi szappanopera 1965 óta van adásban, és miután januárban lement a 13 ezredik (!) epizódja, az NBC berendelte a következő szezonra is. A műsor azonban még ezzel a kiemelkedő 52 évadával sem számít rekordernek a televíziózás történetében.
Vágólapra másolva!

„Kitüntetettnek érezzük magunkat, hogy tovább folytathatjuk az Ármány és szenvedély figyelemre méltó örökségét. Alig várjuk, milyen izgalmas történeteket tár fel nekünk a jövőben Salemből Ken Corday és csapata" – mondta Jennifer Salke, az NBC Entertainment elnöke.

– örvendezett a széria említett executive producere, Ken Corday, aki azt is hozzátette: elsősorban arra büszke, hogy ennek köszönhetően beteljesítheti szülei álmait, és tovább ápolhatja a sorozat hagyományait.

Forrás: NBC

A Salem nevű kitalált amerikai városban játszódó napi szappanopera folytatása ugyanakkor nem mindig tűnt biztosnak. Korábban felmerült, hogy a csatorna 51 évad után elkaszálja az Ármány és szenvedélyt, hogy így csináljanak helyet az adásrendben Megyn Kelly televíziós újságíró és politikai kommentátor új napi műsorának. A sorozatot azonban nagyon szereti a közönség:

mostani évadának összesen 2,4 millió nézője volt.

A szériát gyártó Sony Pictures Television rangidős programigazgató-helyettese, Steve Kent szerint

a műsor sikerének titka a gazdag történetmesélésben rejlik,

amely mostanra már generációkon ível át. A vezető ezenkívül a dinamikus cselekményvezetést és a felejthetetlen alakításokat emelte ki.

A folytatásért lapozzon!