Ami Rheon egykori kollégáit, azaz a Trónok harca többi jelenlegi vagy volt sztárját illeti, ők sem fognak unatkozni a jövőben. Mint arról már írtunk, a fantasysorozat egyik legnépszerűbb karakterét, Havas Jont alakító Kit Harington egy háromrészes BBC-minisorozatban tűnik majd fel: ő lesz a Gunpowder című alkotásban az 1605-ös, Jakab király ellen kitervelt puskaporos merénylet valódi értelmi szerzője, Robert Catesby (ezt a történelmi eseményt azóta tévesen inkább Guy Fawkeshoz köti a közmegegyezés).

Korábban már megírtuk, milyen tevékenyek lesznek a Trónok harca forgatási szüneteiben a szereplők – a már felsoroltakon kívül érdekes módon szinte mindenki mozifilmet forgat vagy fog forgatni. A kivételek közé tartozik még Arya, azaz Maisie Williams, akinek a Netflix már be is mutatta legújabb szériáját, az iBoyt, ami egy olyan srácról szól, aki egy balesetet követő kómából ébredve rádöbben: nemcsak, hogy beépült a fejébe az iPhone-ja, de még különböző szuperképességekre is szert tett.

Mozifilmjei (Zéró páciens, In Darkness) mellett szintén sorozatozik mindenki kedvenc Margaery Tyrellje, Natalie Dormer is, aki egy ausztrál miniszériában vállalt szerepet. A Picnic at Hanging Rock három iskolás lányról mesél, akik a rájuk vigyázó tanárral együtt rejtélyes módon eltűntek 1990-ben, épp Bálint-napon.

És ne feledkezzünk meg a Trónok harca első évadában látott Jason Momoáról sem! Az egykor a vad harcost, Khal Drogót játszó színész a Discovery és a Netflix közös produkciójában készült Frontierben egy ahhoz hasonló figurát alakít, mint Leonardo DiCaprio A visszatérőben. A kalandszériából pedig már azelőtt berendelték a második évadot, hogy (Kanadában tavaly novemberben, Amerikában idén januárban) bemutatták volna az elsőt, így Momoát hamarosan viszontláthatjuk a szőrmekereskedelem zűrös ügyeibe belekeveredő, félig ír, félig indián telepesként.