Újabb sorozatban a Szívek szállodája sztárja

2017.02.24. 19:43

A drámát a komédiával vegyítő Szívek szállodája és folytatása, a Gilmore Girls: A Year in the Life, illetve a Vásott szülők után Lauren Graham ezúttal egy tisztán vígjátékszériában tűnik fel: ő lesz Linda a HR-ről.

A 49 éves színésznő egy Linda From HR című sorozatban fog szerepelni, amit – ha minden jól megy – a Fox csatornán tűznek műsorra, ám egyelőre csak a pilot epizódot rendelték meg belőle.

A címszerepet alakító sztár egy Linda Plugh nevű HR-alkalmazottat fog játszani, akinek egy rossz döntése miatt addigi monoton, unalmas élete izgalmas, ám veszélyes manőverekbe fordul mind a munkája, mind a magánélete terén. Ráadásul ha a nő titka kipattan, az mindent romba dönthet.

Lauren Graham a Gilmore Girls: A Year in the Life tavalyi berlini rajongói eseményénForrás: Britta Pedersen / ZB dpa / AFP

Graham leszerződtetése tette egyébként egyáltalán lehetővé, hogy a Linda From HR-nek elkészülhessen a bemutatkozó része, mert a csatorna a szereposztástól tette függővé a megrendelést – a színésznővel a fedélzeten a pilot berendelése immár hivatalosnak tekinthető.

Korábban felmerült, hogy esetleg folytatást kaphat az erőteljes cliffhangerrel zárult Gilmore Girls: A Year in the Life. Bár erről egyelőre semmiféle hivatalos megerősítés nem áll rendelkezésre, ha mégis megvalósulna, Graham így is részt vehet majd benne, mert a Linda From HR-hoz aláírt szerződése ezt lehetővé teszi – a Szívek szállodája rajongóinak így nem kell aggódniuk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK