Az Agymenők sztárját nem akarták beengedni az Oscar-gálára

2017.02.27. 11:36

Jim Parsons két hatalmas hibát is vétett a vasárnapi esemény előtt. Először is: elfelejtette magával vinni a személyi igazolványát, amit még a sztároknak is kötelező bemutatniuk, hogy bejussanak a ceremóniára. Másodszor is: kizárta magát otthonából, ahol az okmányt felejtette. A színész az Instagramon vicces képsorozatban mesélte el hányattatásait. 

„Kizártam magam otthonról a személyim nélkül, ami úgy tűnik, elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy bejussak az Oscarra... most itt várok, hogy valaki beengedjen. Oscar-gála 2017... micsoda remek kezdés!” – írta Parsons a mellé a fotó mellé, amely azt a pillanatot ábrázolja, amikor ráébredt tragikomikus melléfogásaira.

„Miért is nem tanítottam meg nekik, hogyan is működik egy ajtózár?" – olvasható azon fénykép mellett, amely a színész kutyusait ábrázolja, ahogy a bezárt bejárati ajtó mögül lesnek ki az elkeseredett sztárra. 

Why didn't I teach them how to work a lock on a door??? #oscarsupdate2017 #lockedout #soclosebutsofar #hiddenfigures

Jim Parsons (@therealjimparsons) által megosztott bejegyzés,

„Abban az esetben, ha túl későn érkeznék a fotózásra, ez a kép Annie Psaltarisnak és Isaiának szól. Egy némileg jobb fénykép a szmokingról, ami azokban a boldogabb időkben készült, amikor még nem zártam ki magam, és nem vártam egyedül,  úgy másfél órával ezelőtt" – áll a képregény soron következő kockája mellett, amit Parsons már végső elkeseredésében rakhatott ki, hiszen a sztárok a vörös szőnyeges fotóikkal szokták megköszönni az őket támogató divatházak és tervezők munkáját, de az Agymenők sztárja ekkor már vélhetően úgy gondolta, nem fog eljutni a gálára. 

A folytatásért lapozzon!

Előző
  • 1
  • 2
Következő