Az Agymenők sztárját nem akarták beengedni az Oscar-gálára

Jim Parsons
Jim Parsons idén márciusban
Vágólapra másolva!
Jim Parsons két hatalmas hibát is vétett a vasárnapi esemény előtt. Először is: elfelejtette magával vinni a személyi igazolványát, amit még a sztároknak is kötelező bemutatniuk, hogy bejussanak a ceremóniára. Másodszor is: kizárta magát otthonából, ahol az okmányt felejtette. A színész az Instagramon vicces képsorozatban mesélte el hányattatásait. 
Vágólapra másolva!

„Kizártam magam otthonról a személyim nélkül, ami úgy tűnik,

most itt várok, hogy valaki beengedjen. Oscar-gála 2017... micsoda remek kezdés!” – írta Parsons a mellé a fotó mellé, amely azt a pillanatot ábrázolja, amikor ráébredt tragikomikus melléfogásaira.

„Miért is nem tanítottam meg nekik, hogyan is működik egy ajtózár?" – olvasható azon fénykép mellett, amely a színész kutyusait ábrázolja, ahogy a bezárt bejárati ajtó mögül lesnek ki az elkeseredett sztárra.

Why didn't I teach them how to work a lock on a door??? #oscarsupdate2017 #lockedout #soclosebutsofar #hiddenfigures

Jim Parsons (@therealjimparsons) által megosztott bejegyzés,

„Abban az esetben, ha túl későn érkeznék a fotózásra, ez a kép Annie Psaltarisnak és Isaiának szól. Egy némileg jobb fénykép a szmokingról, ami azokban a boldogabb időkben készült,

úgy másfél órával ezelőtt" – áll a képregény soron következő kockája mellett, amit Parsons már végső elkeseredésében rakhatott ki, hiszen a sztárok a vörös szőnyeges fotóikkal szokták megköszönni az őket támogató divatházak és tervezők munkáját, de az Agymenők sztárja ekkor már vélhetően úgy gondolta, nem fog eljutni a gálára.

A folytatásért lapozzon!