Kórházas sorozatban a Szívek szállodája sztárja

GQ Men Of The Year Party 2016, Matt Czuchry
Czuchry tavaly decemberben a GQ Men of the Year-partiján
Vágólapra másolva!
Új területen próbálhatja ki magát Matt Czuchry, Logan megformálója a Szívek szállodájá-ból: egy The Resident című kórházas sorozatban kapott szerepet, amelynek egyelőre a pilot epizódja készül. Czuchry a címszerepet fogja játszani.
Vágólapra másolva!

A tervek szerint a Fox csatornán adásba kerülő szériában a színész egy Conrad Hawkins nevű harmadéves rezidens orvost alakít, aki egyszerre pimasz és idealista, és egy idősebb rezidens szárnyai alatt kezdi meg gyakorlatát a Kings County Hospitalben.

Az egyórás epizód sztorija szerint Hawkins mentora egy kemény és briliáns senior rezidens, aki egyszerre tárja fel főhősünk előtt a modern orvoslás jó és gonosz oldalát.

Czuchry tavaly decemberben a GQ Men of the Year-partiján Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP

A bemutatkozó – és a sorozat későbbi sorsát eldöntő – részt Phillip Noyce rendezi, akit olyan filmek direktoraként ismerhetünk, mint a Férfias játékok, a Sliver, a Végveszélyben, A csontember vagy a Salt ügynök. Az egyik executive producer pedig Antoine Fuqua (Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen, A védelmező) lesz.

Matt Czuchryt a Szívek szállodájá-n kívül láthattuk annak folytatásában, a Gilmore Girls: A Year in the Life-ban, illetve A férjem védelmében és a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci című sorozatokban is.