Majka a legnépszerűbb tévés, Liptai Claudia és Marsi Anikó is a dobogón

Majka
Vágólapra másolva!
A Marketing és Média idén is elkészítette a 25 legnépszerűbb híresség listáját. A dobogón TV2-es arcok találhatók, Majka a legnépszerűbb, őt Liptai Claudia és Marsi Anikó követi. A 25-ös listán – Marsi Anikó mellett – még két Tények-műsorvezető is szerepel: Gönczi Gábor és Andor Éva.
Vágólapra másolva!
Majka Forrás: TV2

A Marketing és Média évek óta közzéteszi a 25 legnépszerűbb celeb rangsorát. A lista ezúttal a bulvárújságok címlapján való megjelenések, a közösségi médiás jelenlét és a televíziós szereplések alapján készült.

Liptai Claudia Forrás: TV2

Az összesített lista első öt helyezéséből négyet a TV2-csoport sztárjai foglalnak el: Majka mindhárom szempontrendszer alapján a legjobbak közt végzett, de Liptai Claudia és Marsi Anikó is előkelő pozíciót szereztek a tévés és a címlapmegjelenések alapján. Ők is a dobogón vannak.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A listán egyértelműen a képernyős arcok dominálnak.

Andor Éva Forrás:Talán Csaba

Az ötödik helyen Demcsák Zsuzsa található, a top 25-ben pedig ott van még Gönczi Gábor, aki a megújult Tényeket vezeti hétköznap Marsi Anikóval, azután Berki Krisztián, Kasza Tibor, Till Attila és a Tények hétvégi műsorvezetője, Andor Éva is, derül ki a TV2 közleményéből.