Téved, aki azt hiszi, hogy a sztárok csak a hozzájuk hasonlóan szép, gazdag és tehetséges emberekkel hajlandóak randizni. Íme, néhány eset, ami bizonyítja, hogy akármelyikünknek lehet esélyünk! 

John Travolta és Kelly Preston

Preston azt állítja, már akkor eldöntötte, hogy a Ponyvaregény sztárjához fog hozzámenni feleségül, amikor 16 évesen kijött egy moziból, és meglátta a Grease plakátján a szívdöglesztő színészt.

Az élet úgy hozta, hogy közben a csinos lány maga is színész lett (olyan filmekben láthattuk, mint az Ikrek, a Meglesni vagy megszeretni és a Nekem 8), ez azonban mit sem változtat rajongói hozzáállásán. 

Forrás: Hubert Boesl / DPA

Travolta tehát 1991-ben egy híres rajongóját vette el, akivel azóta három gyermekük is született (a legidősebb, Jett – aki Kawasaki-szindrómában szenvedett – 2009-ben meghalt). A sztárnak és „rajongójának” pedig házasságuk során készült közös filmjük is, a Vén csontok című vígjáték, a közelgő The Life and Death of John Gotti-ban pedig férjet és feleséget fognak alakítani. 

Conan O'Brien és Liza Powel

A híres talkshow-házigazda sokáig a Jóbarátok-ból ismert Lisa Kudrow élettársa volt, évekkel később azonban egy másik, teljesen hétköznapi Liza rabolta el a szívét, úgy tűnik, végérvényesen. O'Brien sztorija talán a legizgalmasabb, hiszen ő úgy ismerte meg reklámszövegíróként dolgozó szerelmét, hogy kiszúrta a fiatal szépséget, amikor az nézőként részt vett a műsora felvételén. 

A műsorvezető 2002-ben feleségül is vette Liza Powelt – lányuk 2003-ban, fiuk 2005-ben született meg. Az O'Brien házaspár esete szívmelengető példája annak, hogy olyan eset is előfordulhat, hogy nem a rajongó, hanem a rajongás tárgya üldözi szerelmével a másikat. 

Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA

Jessica Alba és Cash Warren

Nem csak a férfi sztárok választanak maguknak szerelmest a rajongóik közül, a nőknek is jólesik a rajongás a hétköznapokon is. Jessica Alba legalábbis biztos így érezhetett, amikor összejött Cash Warrennel, aki egyszerű produkciós asszisztensként dolgozott filmje, A Fantasztikus Négyes forgatásán. 

Néhány évvel később, 2008-ban a pár össze is házasodott, méghozzá igen romantikus körülmények között: egy olyan szinten titkos esküvőn, hogy arra még a legközelebbi rokonokat sem hívták meg, annyira szűk körű volt.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Ezek után Albáéknak két kislányuk is született: Honor Marie szűk egy hónappal az esküvő után, Haven pedig 2011-ben. És az egykori rajongósrác is alaposan kinőtte magát, hiszen már nem asszisztensként, hanem producerként jegyez filmeket és sorozatokat (például a Kontroll nélkül című Gina Carano-akciófilmet vagy egy Being Terry Kennedy című szériát).

A folytatásért lapozzon!