Emma Roberts, a Scream Queens: Gyilkos történet sztárja sajnos vőlegénye, a szintén színész Evan Peters nélkül vett részt a vasárnapi Oscar-gálán. Helyette híres nagynénjével, Julia Robertsszel bandázott egy kicsit – meglehetősen sajátos módon.

A két szépséges Roberts egy közös fekete-fehér fotón szerepel együtt, amit a díjátadónak helyet adó hollywoodi Dolby Theatre-ben lőttek, és azt láthatjuk rajta, hogy a Micsoda nő! sztárja portréja előtt (ami azon alkalomból készült róla, hogy megnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscart az Erin Brockovich, zűrös természet című filmért) az ifjú színésznő rekonstruálja nagynénje diadalmas pillanatát. 

„Imádom ezt a vintage Armani ruhát és a Swarowski ékszereit!! Köszönöm, Red Carpet Green Dress, hogy különlegessé tettétek az estét a számomra! Ja, és helló, Julia néni!"  – írta a kép mellé viccesen Emma Roberts.

Korábban egy vörös szőnyeges beszélgetésen egyébként az is kiderült, hogy annak idején, 2001-ben még gyerekként a fiatal sztár javasolta Julia Robertsnek, hogy azt a ruhát vegye fel a gálára, ami a képen is látható rajta. 

Julia és Emma Roberts 2010-ben a Valentin-nap premierjénForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Emma Roberts édesapja egyébként Eric Roberts, a húgánál sokkal kevésbé sikeres színész – reméljük, Emmának a későbbiekben inkább nagynénjéére emlékeztet majd a karrierje is, nem csak a szépsége...