A nagyszájú gyerekeké a főszerep Ördög Nóra új műsorában

Ördög Nóra, Gyerekkel vagyok
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra új műsora március 1-jén indul, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok adásaiban ismert emberek és gyerekeik szerepelnek, akik családi sztorikat mesélnek, feladatokat teljesítenek, és pontokat gyűjtenek. A kicsik sokszor hozták zavarba a szülőket, eddig nem hallott eseteket fecsegtek ki, és különösen élvezték a fodrásznál és a sminkben töltött időt a forgatás előtt. Összeszedtünk mindent, amit az új műsorról a rajt előtt tudni lehet.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra nem először dolgozik együtt gyerekekkel, osztályfőnök volt Az ének iskolájá-ban, ott volt a Kismenők-ben, és nem mellesleg neki is van két kicsi gyermeke.

Forrás: Istvan Ruff

A TV2 új műsorában a kicsik mellett a szülők is szerepet kapnak, adásonként három magyar sztár érkezik gyermekével. A szerdai első adásban Rubint Réka és Zalán, Tóth Frank vízilabdázó és ikerlányai, Frotti és Freia, valamint Majoros Hajnalka és Marián mérkőznek meg egymással.

Forrás: Istvan Ruff

Bár a műsor nem a klasszikus értelemben vett vetélkedő (hanem a hangsúly a poénokon, a nevetésen van), a párosok feladatokat kapnak, és pontokat szereznek, a legjobb pedig pénznyereménnyel távozik a stúdióból, amit aztán jótékony célra fordít. A formátum Big Star's Little Star néven futott, és három körben kell jól szerepelniük a gyerekeknek és a szülőknek.

Az első körben a gyerekek kapnak kérdéseket, a szülőnek pedig el kell találnia, mi volt a gyermek által adott válasz. Például

tudja-e az anya, hogy milyen ajándéknak örülne tőle legjobban a kicsi, vagy gyermeke szerint mivel lehet a leginkább felbosszantani.

Persze segítség is jár a kérdés mellé, négy lehetséges válasz közül kell eldönteni, hogy melyik lehetett a válasz.

Forrás: Istvan Ruff

A második körben a szülőnek azt kell kitalálnia, hogy mit ír körbe a gyermeke, de a feladat nem olyan egyszerű, amilyennek tűnik.

A gyerekek sokszor összevissza magyaráznak,

ha a szülők első körben nem tudják kitalálni, hogy miről van szó, újabb videóbejátszás segít nekik, de ekkor már nem kapják meg a feladatért járó két pontot, csak a felét.

A harmadik körben a szülő és a gyerek együtt játszik a stúdióban, ahol közös kérdést kapnak, pont pedig csak akkor jár, ha azonos választ adnak a feltett kérdésekre.

A legtöbb pontot gyűjtő anya-gyermek páros a végjátékban egy hatalmas memóriatábla előtt bizonyíthat. Minden eltalált képpár százezer forintot ér, és a két perc alatt összegyűjtött összeg lesz végül a nyeremény, amit jótékony célra ajánlanak fel.

Forrás: Istvan Ruff

A stúdióban a gyerekek fél órát töltöttek a sminkben és a fodrászoknál (általában ezt élvezték a legjobban), majd újabb fél óra következett a szülők nélkül a díszletben. Ekkor megismerték a környezetet és Ördög Nórival beszélgettek.

Az adásfelvétel két óránál nem tartott tovább, így a gyerekek összesen három órát töltöttek a helyszínen, ennek nagy részét a díszlet hátsó részén, a játszószobában, ahonnan csak nehezen akartak hazamenni.

Az első adás szerdán, március 1-jén lesz képernyőn.