Szakított Katy Perry és Orlando Bloom

2017.03.01. 19:00

A negyvenéves színész és a 32 éves énekesnő valamivel több, mint egy éve voltak együtt, de most szóvivőiken keresztül jelentették be, hogy elválnak útjaik – vagy legalábbis távolságot tartanak.

„Mielőtt hamis hírek kezdenének el terjedni, megerősítjük, hogy Orlando és Katy jelenleg tiszteletteljes és szeretettel teli távolságot tartanak a kapcsolatukban"  – olvasható a közös közleményben.

A pár – ahogy arról mi is írtunk – 2016 januárjában kezdett el randizni, miután már hosszú évek óta ismerték egymást.

Bloom és Perry egy 2013-as eseményen (a háttérben J. J. Abrams rendező)Forrás: Stefanie Keenan / Getty Images North America / AFP

Hogy pontosan mi áll a szakítás hátterében, nem lehet tudni, hiszen vasárnap a Vanity Fair Oscar-partiján még együtt buliztak (igaz, szemtanúk szerint csak a fotósok kedvéért pózoltak egymás oldalán, és mindketten inkább saját külön társaságukkal töltötték az időt), hétfőn pedig Bloom Perry kutyusával közös fotót osztott meg Instagram-oldalán.

A kapcsolat szüneteltetése azért is meglepő, mert a People-nek nyilatkozó források szerint a színész – akinek van már egy hatéves kisfia a volt feleségétől, Miranda Kerr modelltől – arra is kész volt, hogy megállapodjon az énekesnő oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK