Újra munkában a Szívek szállodája alkotója és a Trónok harca színésze

309 36 Roose 9 Robb CAST EPISODE INT TWINS Great Hall ROBBS BUNCH SC19 SCENE SET
Vágólapra másolva!
Az Amazon öt új pilotot rendelt meg, köztük van a Szívek szállodája alkotójának az új projektje, egy másikban pedig a Trónok harca színésze tűnik fel.
Vágólapra másolva!

Az Amazon öt új sorozattervvel állt elő, március 17-től indul náluk a pilotszezon, ekkortól láthatók a bemutatkozó epizódok a neten. Az új projektek közül kettő egyórás, három pedig félórás epizódokkal menne, van köztük felnőtteknek szóló animációs sorozat is.

Robb Stark alakítója, Richard Madden visszatér a képernyőre Forrás: HBO

Íme, a műsorkínálat:

  • A The Marvelous Mrs. Maisel-t a Szívek szállodája alkotója, Amy Sherman-Palladino készíti, egy középkorú nőről szól, aki az ötvenes évek New Yorkjában kiegyensúlyozott családi életet él, míg rá nem jön, hogy milyen tehetsége van a stand-up comedyhez.
  • Az Oasis Michel Faber sikerkönyvének, a The Book of Strange New Things-nek az adaptációja, egy lelkészről szól, aki egy másik bolygón vezeti az emberiség új kolóniáját, de a küldetés a hitét is próbára teszi. A főszerepet a Trónok harca Robb Starkja, Richard Madden játssza.
  • A The New V.I.P.'s az Amazon első rajzfilmsorozata, a középpontban egy csapat kolléga áll, akiknek hirtelen a nyakukba szakad egy óriáscég vezetése, miután véletlenül megölték a főnöküket.
  • A The Legend of Master Legend egy fekete komédiasorozat lesz egy önjelölt szuperhősről, aki Las Vegas lakóit igyekszik megvédeni a bűnözőktől.
  • A Budding Prospects-ben három San Franciscó-i fiatal egy isten háta mögötti farmra költözik, hogy ott marihuánát termesszen, de a törvény helyi erői mellett az idegesítő szomszédokkal és a mérges kígyókkal teli vidékkel is meg kell küzdenie.