Durva sztori derült ki a Jóbarátok-sztár családjáról

Screening Of Anchor Bay Entertainment's "Just Before I Go" - Red Carpet GettyImageRank2 HORIZONTAL USA California Hollywood - California FILM Film Industry Film Screening Courteney Cox Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities ArcLight Cinemas
HOLLYWOOD, CA - APRIL 20: Actress Courteney Cox attends the screening of Anchor Bay Entertainment's 'Just Before I Go' at ArcLight Hollywood on April 20, 2015 in Hollywood, California. David Buchan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Monicáját, Courteney Coxot érte egy kis meglepetés egy családfakutató műsorban.
Vágólapra másolva!

Courteney Cox is a Who Do You Think You Are? című családfakutató műsor vendége volt, az itt feltűnő hírességeket általában eredeti helyszíneken szembesítik a múltjukkal, családjuk érdekesebb történeteivel.

A Jóbarátok egykori színésznőjéről most az derült ki, hogy az ősei megölték Anglia királyát – hogy pontosan kit, azt egyelőre nem lehet tudni, történelmi ismereteink alapján több uralkodó, köztük II. Eduárd és VI. Henrik is szóba jöhet.

Fent a műsor előzetese látható, a sztori azonban innen még nem derül ki, az egyik producer, Lisa Kudrow fecsegett róla, aki ugye a Jóbarátok-ban is kollégája volt Coxnak, ő játszotta Phoebe-t.

A színésznő Stephen Colbertnek mesélte, hogy szegény Cox hogy járt, abban reménykedett, hogy csupa jó ember volt a felmenői között, erre ez derült ki – a videón a vége felé, 6.20 körül kezdenek el a műsorról beszélni: